×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Mirragio Thermal Spa Resort 5* - 1 Mai in Halkidiki - Kassandra, Grecia 2017 - transport individual

Tarife de la 167 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
PERIOADA 28.04.2017 – 01.05.2017 Early Booking
CAMERA DUBLA STANDARD CU VEDERE LA
GRADINA LA PARTER
SEJUR 3 NOPTI
Loc in dubla 167 Euro
CAMERA DUBLA STANDARD CU VEDERE LA
GRADINA LA ETAJ
SEJUR 3 NOPTI
Loc in dubla 196 Euro

Despre hotel

Localizare: Miraggio Thermal Spa Resort se află chiar pe plaja magnifică din Palioúrion. Stațiunea Pefkohori, cu o serie de magazine, restaurante și baruri, este situată la 14 km. Localitatea plină de viață Chanioti se află la mai puțin de 18 km de Miraggio Thermal Spa Resort. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Salonic, situat la 108 km de proprietate. 

Facilitati hotel: Oaspeții pot lua masa la restaurantul proprietății, iar barul servește o varietate de băuturi și gustări.Centrul spa cu facilități de ultimă generație oferă o varietate de servicii, cum ar fi piscine termale, dușuri multifuncționale și jeturi de hidroterapie. Pentru utilizarea acestora se percepe un cost suplimentar. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness cu dotări complete.
Acest complex pune la dispoziție facilități de sporturi de apă, precum și terenuri de tenis. Oaspeții pot închiria biciclete și autovehicule la proprietate.

Facilitati camere: Camerele de la Miraggio Thermal Spa Resort sunt bine utilate și includ dotări moderne și mobilier elegant. Unele oferă piscină privată. Toate unitățile de cazare au terasă sau balcon cu vedere la mare sau la grădină. Pun, de asemenea, la dispoziție TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Dotările standard includ aer condiționat.

Website hotel: http://www.miraggio.gr

Rezerva acum!