Facebook

Hoteluri Sankt Petersburg & Moscova 4*
Senior avion Moscova Rusia 2017

Tarife Bucuresti - mic dejun - de la 515 Euro
(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hoteluri Sankt Petersburg & Moscova?

Tarife - plecare din Bucuresti - mic dejun

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur

LunaPlecariTarif loc in camera dublaSupliment singlePat suplimentar
Septembrie 22, 29 535 175 520
Octombrie 06 515 175 500

Acte necesare pentru obtinerea vizei turistice:
pasaport valabil minim sase luni de la data intoarcerii in tara;
copie pasaport;
o fotografie tip pasaport (pe fundal alb) ;
formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea);
copie asigurare medicala.

Grup minim: 25 persoane
Pentru un grup de 20 - 24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 euro / persoana.
Pentru un grup de 15 - 19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 euro / persoana.
Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Info:
Patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat. Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.
Pentru non-seniori (niciun ocupant in camera cu varsta peste 55 ani), se percepe un supliment de 25 euro / persoana.

Termene de plata:

40% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

Important! Va reamintim ca incheierea unei asigurari storno de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Observatii:
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara.
Viza se obtine in minim 7 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul Centrului Rus de vize. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei un necesita prezenta personala la sediul consulatului.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile locale din Rusia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma numerar sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este impusa de catre compania aeriana.
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne, iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de tarif ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna.
Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali.
Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect.
Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia romana. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptiile hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si, dupa caz, ghid local. Tarifele excursiilor sunt calculate pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti, tariful creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor.
Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

 

Nota

actele se vor depune la sediul agentiei Tour-Operatoare, nu mai tarziu de 20 zile inaintea plecarii.

Orar de zbor

Orar de zbor informativ - compania aeriana AEROFLOT
Bucuresti 13:30 / Moscova 16:30
Moscova 13:05 / Sankt Petersburg 14:25
Sankt Petersburg 06:25 / Moscova 07:40 // Moscova 09:15 / Bucuresti 12:25
*Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti - Moscova - Bucuresti cu compania AEROFLOT;
transport avion cursa interna: Moscova - St. Petersburg - Moscova cu compania AEROFLOT;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
6 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti in Moscova la hotel Korston 4* www.korston.ru/moscow sau similar si 4 nopti in St. Petersburg la hotel Oktyabrskaya 4* www.oktober-hotel.spb.ru sau similar;
tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg;
vizita Metrou Moscova, cu intrare la statiile reprezentative;
insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse

taxe de aeroport: 180 euro (pot suferi modificari);
taxa viza si procesare acte: 70 euro / persoana;
bacsisuri (se practica): 25 euro / persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia;
asigurare medicala obligatorie.

Despre Hoteluri Sankt Petersburg & Moscova 4*

Hotel Oktyabrskaya 4* - Sankt Petersburg
site: www.oktober-hotel.spb.ru

Hotel Korston 4* - Moscova
site: www.korston.ru/moscow

 

Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
comments powered by Disqus
Rezerva acum!