×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Oferte Grecia: De ce sa alegi insula Thassos pentru vacanta ta

Planificarea vacantei de vara este esentiala chiar si in vremuri de criza. Petrecerea timpului de calitate alaturi de prieteni si familie este esentiala pentru bunastarea noastra, oferindu-ne energia sa continuam cu rutina noastra zilnica.

Insulele Grecesti sunt in mod traditional unele dintre cele mai populare destinatii in randul calatorilor din intreaga lume. Dar alegerea celei mai bune insule din Grecia pentru o vacanta perfecta, mai ales daca mergi cu familia, poate fi provocatoare deoarece exista literalmente zeci de optiuni de oferte Thassos din care sa alegi.

Turistii tind sa caute cele mai populare si cunoscute insule grecesti. Totusi, s-ar putea sa nu functioneze in favoarea lor, deoarece aceste locuri pot fi suprapopulate si costisitoare, in special in plin sezon.

Thassos, de exemplu, este una dintre cele mai bune insule grecesti pentru o vacanta in familie sau cu prietenii.

Plaje cu apa de turcoaz ce nu poate fi descris in cuvinte, sate traditionale de munte si ulei de masline. Atat de multe motive pentru a vizita insula cea mai nordica a Greciei. Si acesta este doar inceputul.

O insula cu verdeata intensa si plaje exotice, Thassos este o bijuterie din Marea Egee care asteapta sa fie descoperita. In Thassos poti ajunge cu usurinta, cu traversari regulate de feriboturi de la Keramoti, la doar 15 minute de aeroportul Kavala din nordul Greciei.

Thassos este o insula greceasca autentica, nealterata

Insula, desi dezvoltata nu si-a pierdut inca din aspectul autentic. Cea mai nordica dintre toate insulele grecesti este inconjurata de apele cristaline ale Marii Egee. Este o insula greceasca autentica, nealterata, o destinatie de vacanta unde relaxarea este garantata. Ai ocazia sa intalnesti localnici, sa gusti traditionalele si proaspetele delicii culinare grecesti mediteraneene si bineinteles sa afli despre bogata istorie a Greciei.

Gasesti cea mai buna cazare

Gasiti cele mai bune oferte in Thassos pentru cazare de la hoteluri mari de 5 stele pana la vile si apartamente mici. Insula are ceva pentru toata lumea.

Cea mai spectaculoasa plaja - Paradise Beach

Exista multe plaje frumoase in Thassos dar Paradise Beach este considerata a fi cea mai spectaculoasa. Plaja Paradise este una dintre cele mai populare plaje din Thassos. A fost numita dupa frumusetea exotica si padurea care o inconjoara.

Acesta este situata in partea de est a insulei Thassos si se afla la 22 km de Limenas. Cel mai apropiat sat este Kinira pe o distanta de 2 km. Culoarea marii este verde si albastru care aminteste de locurile tropicale.

Thassos, o insula care imbina albastrul cu verdele formand o imagine exotica, de neuitat, care ofera relaxare la plaja si peisaje de vis. Nu va mai ramane de facut decat sa va planificii urmatoarea vacanta in Thssos si sa alegi din multitudinea de oferte pentru vara aceasta.


Rezerva acum!