Circuite avion
Circuit Revelion 2021 Portugalia Algarve - Lisabona

Itinerariu: Bucuresti - Munchen - Lisabona - Vilamoura - Faro - Evora - Lisabona - Munchen - Bucuresti
Date plecare: 30.12.2020
Circuit cu avionul, 6 zile
Tarif de la 1045 euro/persoana

Program

Ziua 1. 30.12.2020. Bucuresti - Lisabona - Algarve

Intalnire la ora 04:00 pe aeroportul Henri Coanda terminalul plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare la zborul cu escala in Munchen, al companiei Lufthansa cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 06:00 si sosire in Lisabona la ora locala 13:20. Transfer in sudul Portugaliei, in regiunea Algarve (aproximativ 265 de km). Cina si cazare in Vilamoura la hotel Vila Gale Ampalius 4* sau similar.

Ziua 2. 31.12.2020. Vilamoura - Faro - Vilamoura

Mic dejun. Dimineata vom pleca intr-un tur panoramic de jumatate de zi in Faro, capitala regiunii Algarve. Acesta este un oras modern, cu un centru istoric conservat. Aici vom vedea cladiri in stil maur cu fatade in culori vi. Dupa amiaza vom reveni la hotel unde vom avea timp liber pentru a ne pregati pentru petrecerea de Revelion. Seara vom participa la petrecerea festiva de Revelion, organizata in restaurantul hotelului. Bauturile sunt incluse. LA MULTI ANI 2021! Cazare in Vilamoura la hotel Vila Gale Ampalius 4* sau similar.

Ziua 3. 01.01.2021. Vilamoura

Mic dejun tarziu. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la hotel sau pentru plimbari prin Vliamoura. Va propunem o plimbare prin zona portuara a acestei statiuni cosmopolite, aici se afla mai multe restaurante, baruri si magazine. In centrul statiunii se afla muzeul Cerro da Vila si ruinle romane vechi din secolul I. Cina si cazare in Vilamoura la hotel Vila Gale Ampalius 4* sau similar.

Ziua 4. 02.01.2021. Vilamoura - Evora - Lisabona

Mic dejun. Dimineata vom pleca spre Evora, o localitata supranumita Orasul Roman si inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Aici vom face un tur al centrului istoric, in care vom admira: Templul Roman, Catedrala (pe care o vom si vizita) si Biserica Franciscana. Dupa ce vom termina turul voma avea putin timp liber pentru a ne plimba pe strazile inguste unde vom admira obiecte din lut, din cupru si de mobile pictate. Vom continua traseul spre Lsabona. Cazare in Lisabona la hotel Olissippo Marques 4* sau similar.

Ziua 5. 03.01.2020. Lisabona

Mic dejun. Dimineata vom pleca intr-un tur al capitalei Portugaliei cu ghid local. Vom admira cele mai importante si impresionante obiective turistice ale Lisabonei: cartierul Belem, locul de unde plecau exploratorii portughezi. Aici vom vizita Biserica Dos Jeronimos, o bijuterie a arhitecturii manueliene. Tot aici vom vizita Turnul Belem si Badrao dos Descobrimentos, un monument modern dedicate descoperirilor marine. Vom continua apoi cu Piata Marques de Pombal, Avenida de Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Transfer la hotel. Seara timp liber pentru plimbari individuale sau cu insotitorul de grup. Cazare in Lisabona la hotel Olissippo Marques 4* sau similar.

Ziua 6. 04.01.2020. Lisabona - Munchen - Bucuresti

Mic dejun. Vom elibera camerele pana la ora 11:00 si vom fi transferati la aeroport pentru imbarcare la zborul cu escala in Munchen al companiei Lufthansa. Decolare la ora 14:10 si sosire in Bucuresti la ora 01:10 (05.01.2021).

Hoteluri

Vilamoura: Hotel Vila Gale Ampalius 4*
Web: https://www.vilagale.com/en/hotels/algarve/vila-gale-ampalius
Amplasat la doar cativa metri de plaja Marina din Vilamoura, Vila Gale Ampalius este un hotel de 4 stele situat in regiunea Algarve. Hotelul este situate in apropiere de cazinoul din Vilamoura, de plaja Falesia si de vestigiile romane din cerro Vila. Hotelul dispune de un restaurant care ofera mancaruri traditional portugheze si preparate internationale si de un spa care ofera tratamente de sanatate, de infrumusetare si dispune de o piscine interioara, o baie turceasca si o sauna. La un cost suplimentar sunt disponiblile masaje. Camerele hotelui Vila Gael Ampalius sunt decorate in culori calde si include birou, televiziune prin cablu, minibar si baie privata. Unele camere au balcon cu vedere panoramica la mare.

Lisabona: Hotel Olissippo Marques 4*
Web: https://www.olissippohotels.com/en/Hotels/Marques-de-Sa/The-Hotel.aspx
Hotelul Olissippo Marques este amplasat la doar 5 minute de mers pe jos de centrul commercial El Corte Ingles si la 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Sao Sebastiao care asigura acces facil la principalele obiective. Hotelul dispune de un restaurant cu o varietate mare de preparate internationale si portugheze. Barul hotelului ofera cocktailuri, intr-un cadru modern. Camerele dispun de televiziune prin cablu, birou si aer conditionat.

Informatii utile

• Grup minim 25 de persoane.
• Pentru un grupde 20-24 persoane tariful se majoreaza cu 40 euro/persoana.
• Documente necesare calatoriei:
- Carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara, cu minimum 4 pagini libere. Pasaportul temporar nu este valabil.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu suntobligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistul va trebui sa achite suplimentul pentru camera single sau se poate retrage fara penalizari.
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la ghidul insotitor (vezi detalii).
• Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala. Sunt recomandate, dar nu sunt obligatorii.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Transportul este asigurat cu minibus/midiautocar/autocar clasificat, destinat transportului de turisti in trafic intern si international, clasificate pentru transportul turistic.
• Informarea de plecare care va contine numele hotelurilor confirmate, locul de imbarcare, ora plecarii, numerele de telefon ale ghizilor se vorcomunica cu 48 h inainte de plecare, prin e-mail, sms sau telefonic.
• Ghidul insotitor, dar si ghidul local, pot modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

Tarife

Tip Camera Tarif loc in camera dubla Supliment camera single
Standard 1045 Euro 190 Euro
Cu vedere laterala la mare si balcon 1070 Euro 230 Euro
Cu vedere frontala la mare si balcon 1075 Euro 140 Euro

Suplimente, reduceri

Supliment single: 220 euro
Tarif copil sub 12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 760 euro

Servicii incluse

• Bilete avion pe ruta Bucuresti - Munchen - Lisabona si retur, compania Lufthansa;
• Taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);
• 5 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*;
• Doua cine la restaurantul hotelului din Vilamoura (pe 30.12 si 01.01);
• Cina festiva de Revelion cu bauturi incluse in Vilamoura;
• Transfer aeroport - hotel - aeroport;
• Transport cu autocar clasificat;
• Tururi panoramice cu ghizi locali in Lisabona si Faro;
• Tur pietonal in evora;
• Vizita la Manastirea Jeronimos din Lisabona (audio guide inclus);
• Insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse

• Asigurarea medicala (optionala);
• Asigurarea storno (optionala), se incheie la inscriere;
• Bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program(exceptie cina festiva de Revelion);
• Bacsisuri pentru soferi si ghizi locali 20 Euro/persoana - se achita local.
• Taxa de oras Lisabona se achita la receptia hotelului;

Orar de zbor

• Bucuresti - Munchen: 06:00 - 07:10(durata: 2h 10min)
• Munchen - Lisabona: 11:10 - 13:20 (durata: 3h10min)

• Lisabnona - Munchen: 14:10 - 18:15 (durata 3h05min)
• Munchen - Bucuresti: 22:10 - 01:10(durata 2h 00min)
*Compania aeriana si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei.

Compania

Lufthansa

Rezerva acum!