Niciun vot | Acorda o nota

CLUB EUROPA TRAVEL
Europa Travel iti rasplateste fidelitatea!

Verifica in timp real cate puncte de fidelitate ai acumulat in cont!

In cazul in care nu ai intrat in posesia cardului te rugam sa ne contactezi la adresa de email club@europatravel.ro sau la numarul de telefon 021.9407.

Card Club Europa Travel

Intra in CLUBUL EUROPA TRAVEL si poti beneficia de:

 • Reduceri la pachetele turistice cumparate din agentiile Europa Travel prin folosirea punctelor de fidelizare
 • Prioritate la achizitia pachetelor turistice
 • Acces la servicii turistice exclusive: upgrade-uri gratuite, camere cu vedere la mare, suplimente demipensiune/all inclusive, prioritate la distribuirea locurilor in autocar, excursii optionale gratuite
 • Reduceri la serviciile oferite de partenerii nostri din tara si strainatate: Rent a Car, restaurante, magazine, servicii medicale, farmacii.
 • Posibilitatea de a castiga premii atractive prin tragere la sorti
 • Informare periodica despre programele, destinatiile si ofertele speciale Europa Travel.

Citeste aici mai multe informatii despre Clubul Europa Travel.

NU MAI ASTEPTA! Completeaza acum formularul de inscriere si intra in Clubul Europa Travel! AI INTREBARI? Vezi Intrebari Frecvente!

Formular de inscriere:

*

*

*

*

*

*

* denotes required fields.

CLUB EUROPA TRAVEL
Program de fidelizare

Cum pot deveni membru al Clubului ET?

Formular

Poti sa devii membru al Clubului Europa Travel daca ai implinit 18 ani si ai completat corect formularul de inscriere pe care il gasesti pe site la adresa /club/ si in agentiile Europa Travel.

Poti primi cardul Europa Travel Club in urmatoarele conditii:

 1. GRATUIT - Daca ai achizitionat in ultimele 12 luni un pachet turistic de la Europa Travel (indiferent de destinatie)
 2. Contra sumei de 19 euro - Daca nu ai calatorit cu Europa Travel in ultimele 12 luni.

Cardul de fidelitate poate fi ridicat de la oricare dintre agentiile Europa Travel sau il vei primi prin posta daca nu locuiesti intr-unul din orasele unde exista o agentie Europa Travel.

Vezi aici lista completa a agentiilor noastre!

Cum primesc punctele de fidelitate?

Clubul Europa Travel ofera posibilitatea acumularii de puncte de fidelitate prin cumpararea de pachete sau servicii turistice din agentiile noastre (cazare, sejururi, circuite).

Nu se acorda puncte pentru achizitionarea de bilete de avion, bilete de autocar, asigurari medicale, asigurari storno, taxe de aeroport.

Incepi sa primesti puncte imediat ce te-ai inscris in Club si achizitionezi servicii turistice din agentiile Europa Travel. La fiecare achizitie vei primi puncte de fidelitate in functie de valoarea facturii tale.

Pentru fiecare 10 euro cheltuiti pentru achizitionarea pachetului, primesti cate un punct.

Povesteste prietenilor despre Clubul Europa Travel si primesti 50 puncte pentru fiecare persoana ce achizitioneaza orice excursie din agentiile noastre si se inscrie in Clubul Europa Travel mentionand ca inscrierea a fost facuta la recomandarea ta.

Nu se aloca puncte noi in urma sumelor achitate cu punctele acumulate pe Cardul Europa Travel Club.

OBSERVATIE: Vei incepe sa acumulezi puncte de fidelitate dupa ce te-ai inscris in Clubul Europa Travel, folosind chestionarul disponibil pe site.

Cum se administreaza punctele de fidelitate in cazul in care pe contract sunt mai multi participanti?

Punctele se acorda posesorilor cardului Europa Travel.

In cazul in care pe un contract sunt inscrisi mai multi turisti, suma achitata se imparte in mod egal, urmand ca punctele corespunzatoare sa fie distribuite celor ce sunt membrii ai clubului. Exemplu: Ati achizitionat un pachet turistic in valoare de 1000 de euro si pe contract sunt trecute 2 persoane, aceasta suma se va imparti la 2, fiecaruia revenindu-i punctele conform sumei.

Exceptie fac familiile, carora li se adauga punctele la cerere, in contul titularului de contract.

Cum pot folosi punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate se pot folosi pentru achizitia de noi pachete turistice de la Europa Travel. 10 puncte acumulate echivaleaza cu 1 euro (10 puncte = 1 euro).

Ex: Doresti sa cumperi un pachet de 500 de euro, iar in cont ai 3000 de puncte. Vei obtine o reducere de 300 de euro pentru pachetul respectiv. Astfel, va trebui sa achiti doar 200 de euro, iar in cont vei avea 0 puncte.

Doresti sa cumperi un pachet de 350 euro, iar in cont ai 5000 puncte. Vei obtine pachetul gratuit, iar in cont iti mai raman 1500 puncte.

Titularul cardului poate folosi punctele de fidelitate oricand doreste, dar nu inainte sa fi acumulat minim 500 de puncte.

Punctele de fidelitate nu expira si se reporteaza de la un an la altul.

Conditii de utilizare a Cardului de fidelitate Europa Travel Club

 1. Fiecare client are dreptul sa utilizeze un singur card de fidelitate Europa Travel Club
 2. Cardul poate fi folosit doar daca titularul cardului este si beneficiarul excursiei.
 3. Cardul de fidelitate Europa Travel Club nu este un instrument de plata. Punctele acumulate nu pot fi preschimbate in bani.
 4. Fiecare card de fidelitate Europa Travel Club este nominal si netransmisibil
 5. Cardul de fidelitate Europa Travel Club poate fi utilizat doar pe teritoriul Romaniei.
 6. Cardul de fidelitate Europa Travel Club va fi folosit pentru atestarea calitatii de membru al Clubului Europa Travel si implicit pentru obtinerea beneficiilor din cadrul Clubului.
 7. Falsificarea cardului se pedepseste conform Legii.
 8. Pierderea sau furtul Cardului de fidelitate Europa Travel Club trebuie anuntate imediat la una dintre agentiile Europa Travel sau la unul dintre numerele de telefon afisate pe site-ul Europa Travel.

Dispozitii finale

Europa Travel nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele daune rezultate din pierderea, distrugerea sau furtul Cardului de fidelitate.

Participantii la program sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si consimt ca datele cu caracter personal furnizate sa intre in baza de date a S.C. EUROPA MERIDIAN RG S.R.L. – agentia de turism Europa Travel si sa fie utilizate/prelucrate in scopuri de marketing, corespondenta si evidente statistice.

Datele pot fi folosite numai de catre S.C. EUROPA MERIDIAN RG S.R.L. – agentia de turism Europa Travel si de catre partenerii contractuali ai acesteia. S.C. EUROPA MERIDIAN RG S.R.L. – agentia de turism Europa Travel se obliga sa respecte intru totul prevederile Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. EUROPA MERIDIAN RG S.R.L. – agentia de turism Europa Travel figureaza in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal la numarul 7857.

Rezerva acum!