Niciun vot | Acorda o nota

CLUB EUROPA TRAVEL - Intrebari frecvente

Cum pot obtine cardul Europa Travel Club?

Cardul poate fi obtinut prin completarea formularului de inscriere, disponibil la adresa /club/ sau prin completarea si semnarea unui formular de inscriere in oricare din agentiile Europa Travel.

In cat timp primesc cardul?

Cardul se poate ridica de la sediul central Europa Travel (Sos. Mihai Bravu nr. 62A), de luni pana vineri, de la 9 la 18. Daca nu sunteti din Bucuresti, veti primi cardul prin posta, in termen de 15 zile lucratoare de la data completarii formularului de inscriere. Contactati-ne telefonic la 021 9407, in cazul in care nu ati primit cardul. Este posibil ca formularul de inscriere sa fi fost incomplet sau incorect completat si din aceasta cauza sa nu fi fost expediat cardul.

Trebuie sa platesc ceva pentru a primi cardul Europa Travel Club?

Cardul Europa Travel Club se emite in urmatorele conditii:

  • GRATUIT - Daca ai achizitionat in ultimele 12 luni un pachet turistic de la Europa Travel (indiferent de destinatie);
  • Contra sumei de 19 euro, daca nu ai calatorit cu Europa Travel in ultimele 12 luni.

Cum primesc punctele de fidelitate?

Incepi sa primesti puncte imediat ce te-ai inscris in Club si achizitionezi servicii turistice din agentiile Europa Travel. La fiecare achizitie vei primi puncte de fidelitate in functie de valoarea facturii tale. Nu se acorda puncte pentru achizitionarea de bilete de avion, bilete de autocar, asigurari medicale, asigurari storno, taxe de aeroport.

Cum se administreaza punctele de fidelitate in cazul in care pe contract sunt mai multi participanti?

Punctele se acorda posesorilor cardului Europa Travel. In cazul in care pe un contract sunt inscrisi mai multi turisti, suma achitata se imparte in mod egal, urmand ca punctele corespunzatoare sa fie distribuite celor ce sunt membrii ai clubului. Exemplu: Ati achizitionat un pachet turistic in valoare de 1000 de euro si pe contract sunt trecute 2 persoane, aceasta suma se va imparti la 2, fiecaruia revenindu-i punctele conform sumei.
Exceptie fac familiile, carora li se adauga punctele la cerere, in contul titularului de contract.

Cum pot folosi punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate se pot folosi pentru achizitia de noi pachete turistice de la Europa Travel. 10 puncte acumulate echivaleaza cu 1 euro (10 puncte = 1 euro). Exemplu: doresti sa cumperi un pachet de 500 de euro, iar in cont ai 3000 de puncte. Vei obtine o reducere de 300 de euro pentru pachetul respectiv. Astfel, va trebui sa achiti doar 200 de euro, iar in cont vei avea 0 puncte. Doresti sa cumperi un pachet de 350 euro, iar in cont ai 5000 puncte. Vei obtine pachetul gratuit, iar in cont iti mai raman 1500 puncte.

Pot pune bani pe cardul Europa Travel Club?

Cardul Europa Travel Club este un card de fidelitate si nu reprezinta un instrument de plata.

Pot folosi 2 sau mai multe carduri Europa Travel Club in acelasi timp?

Fiecare membru al Clubului Europa Travel are dreptul sa detina si sa utilizeze un singur card .

Am completat un formular de inscriere si nu am primit cardul. Cum procedez?

Sunati la 021 9407 sau trimiteti un e-mail la club@europatravel.ro. Este posibil ca inscrierea dumneavoastra sa nu fi fost procesata din cauza completarii incomplete/incorecte a informatiilor din formularul de inscriere.

Ce fac daca am pierdut cardul/mi-a fost furat cardul?

Pierderea sau furtul Cardului de fidelitate Europa Travel Club trebuie anuntate imediat la una dintre agentiile Europa Travel , direct, telefonic sau printr-un mesaj pe e-mail.

Prin inlocuirea cardului pierd punctele acumulate pana atunci?

Punctele de fidelitate pe care le-ati acumulat pe un card activ Europa Travel Club se pastreaza in contul dumneavoastra si vor fi asociate cardului nou.

Rezerva acum!