×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Grand Mirage Resort and Thalasso 5* - Revelion in Bali, Indonezia 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Grand Mirage Resort & Thalasso Bali este situat chiar langa apele cristaline din Tanjung Benoa. De la complex se poate ajunge cu masina in 6 minute la Centrul Comercial Bali Collection din Nusa Dua si in aproximativ 10 minute de mers cu masina la Clubul de Golf Național din Bali. Portul Benoa se afla la o calatorie de 16 minute cu masina, iar la Aeroportul Internațional Ngurah Rai se poate ajunge in 20 de minute, ambele fiind accesibile pe un drum cu taxa.
Facilitati hotel: Acces Wi-Fi disponibil gratuit in toate zonele proprietații, piscina in aer liber. Oaspeții se pot bucura de un centru de fitness, club pentru copii, facilitați de karaoke, servicii de transfer, teren de tenis, tenis de masa si biliard, toate disponibile gratuit. De asemenea, complexul are recepție cu program nonstop, serviciu de concierge, schimb valutar si birou de turism. La un cost suplimentar, complexul ofera servicii de spalatorie si curațatorie chimica, babysitting, facilitați de banchet/intalniri, precum si facilitați de gratar. Opțiunile de luat masa de la Grand Mirage includ restaurante cu bufet si a la carte, un bar si un snack bar.
Facilitati camere: Camerele amenajate frumos de la Grand Mirage Resort & Thalasso Bali au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zona de relaxare, cutie de valori, minibar si baie privata cu dus, cada, articole de toaleta gratuite, papuci si halate de baie. De asemenea, camerele ofera balcon cu vedere la ocean sau la gradina.
Website hotel: https://www.grandmirage.com/

Orar de zbor

Bucuresti, Otopeni 23:00 – Denpasar Bali Ngurah Rai  15:20

Denpasar Bali Ngurah Rai 23:55 – Bucuresti, Otopeni 13:10

Companie: Emirates Airlines

*Orarul poate suferi modificari pana la data calatoriei

Informatii utile


Documente necesare pentru viza:

• pasaport valabil 6 luni de la data calatoriei

 

 • bilet de avion pentru retur

 

• asigurare medicala de calatorie cu acoperire Covid 19

 

• se poate achita cash sau cu cardul Visa/Master Card

Rezerva acum!