×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Melia Las Antillas 4* - Revelion in Varadero, Cuba 2023 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Situat chiar pe plaja cu nisip lata din Varadero, complexul face parte din renumitul lant hotelier Meliá, fiind inconjurat de gradini tropicale, cu o laguna si vegetatie diversificata. Melia Las Antillaseste situat la 1,9km de Cueva de Ambrosia si la aproximatriv 600m de Delfinario Varadero. Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 34,7km distanta.

Facilitati hotel:  Acest hotel pune la dispozitie 4 restaurante si 6 baruri. Hotelul ofera 2 piscine exterioare pentru adulti si o piscina pentru copii. Acest hotel pune la dispozitie diverse activitati sportive si de relaxare cum ar fi: healt and beauty centre, sala de fitness complet echipata, doua terenuri de tenis,, volei pe plaja, baschet, ping-pong, water polo. Acest Hotel pune la dispozitie sali pentru conferinte.

Restaurante:  Exista unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

El Conuco- acest restaurant ofera preparate cu specific cubanez.

Los Tainos- acest restaurant ofera un bufet cu specific international.

El Romantico- acest restaurant ofera preparate cu specific international.

Don Peperone- acest restaurant ofera preparate cu specific italienesc.

Baruri: Funpub - Disco Bar, La Duna, Bar La Tortola, Las Capur, El Mojito, Healt Bar.

Facilitati camere: Melia Las Antillas pune la dispozitie camere spatioase, cu un design modern. Toate camerele pun la dispozitie:balcon/terasa, aer conditionat, WiFi, minibar, televizor, seif, telefon, serviciu de calcat, cana cu fierbator, umbrela.
Website: https://www3.melia.com/en/hotels/cuba/varadero/melia-las-antillas

Orar de zbor

Compania Air France:
26.12.2022 Bucuresti OTP 06:00 - Paris CDG 08:25 /Paris CDG 16:05 -Havana HAV 20:30

02.01.2023 Havana HAV 22:50 - Paris CDG 13:45 (+1) /Paris CDG 19:25 - Bucuresti OTP 23:20, sosire in 03.01.2023

Informatii utile

Informatii utile:

Cetatenii romani au nevoie de viza pentru a calatori in Cuba. Pasaportul trebuie sa fie valabil pe durata sederii in Cuba.

Viza se poate obtine de la ambasadele sau consulatele Cubei in strainatate, fiind emise pentru o perioada de 30 zile.

Pentru intrarea in Cuba in scop turistic, viza sau tichetul de turist (tarjeta turistica), se poate obtine de la ambasadele sau consulatele Cubei in strainatate sau de la agentiile de turism sau companiile aeriene de la care s-a achizitionat pachetul turistic sau biletul de calatorie.

Toti calatorii care sosesc in Cuba trebuie sa completeze o Declaratie de Sanatate (Declaracion de Sanidad del Viajero) sau sa obtina in avans un cod QR personal, prin completarea online a formularului disponibil pe pagina de internet: https://dviajeros.mitrans.gob.cu.

Companiile Air France si Turkish Airline nu permit imbarcare fara viza turistica (tarjeta turistica)!

Atentie! Se recomanda a se verifica condițiile de calatorie zilnic, pana in ziua plecarii pentru a vedea daca apar eventuale modificari! - Conditii calatorie in Cuba http://www.mae.ro/travel-conditions/3689#852 

Rezerva acum!