×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Korali 2* - Vacanta 12 nopti in Paralia Katerini, Grecia 2021 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Adresa: Athinas 1, Paralia Katerinis, 60100, Grecia. Pozitionare GPS: 40.272979 N – 22.599241 E
Hotelul este situat in statiunea Paralia Katerini, la aproximativ 20 de metri de plaja. Locul, cat se poate de pitoresc si cosmopolit, cu privelisti incredibile la Marea Egee si la Muntele Olimp, este cunoscut pentru nisipul fin, de culoarea aurului, pentru apele limpezi si nu foarte adanci, primind ca urmare calificativul Blue Flag: adica mare si plaje curate, plus grija pentru mediul inconjurator. Asezarea, amplasata in partea de est a prefecturii Pieria, este una dintre perlele Rivierei Olimpului. Denumirea ei vine de la impreunarea numelui micului port Paralia, cu cel al orasului Katerini, capitala prefecturii Pieria. Paralia este renumita pentru hotelurile sale, taverne, baruri si cluburi de noapte. Centrul este plin de magazine de suveniruri, bijuterii si blanuri la jumatate de pret, aduse din celebra Kastoria. Tot de aici, puteti vizita obiective turistice importante din nordul si centrul Greciei, cum ar fi asezamintele monahale de la Meteora, castelul Platamonas, statiunea montana Elatohori, cetatea antica Dion sau Salonicul, dar si o de neuitat croaziera in insula Skyathos.
Facilitati hotel: resortul de familie, cu doua etaje, are receptie non-stop, camera de bagaje, seif (cost suplimentar), birou de turism, check-in/check-out express, lounge/camera comuna cu televizor, aer conditionat, incalzire, camere pentru nefumatori, room-service, inchirieri de biciclete (cost suplimentar). Totodata, hotelul are mobilier exterior, terasa la soare si gradina, restaurant, bar si snack bar, acces la internet Wi-Fi gratuit. Cei care vin cu masinile au la dispozitie o parcare publica din apropiere. Accesul la plaja este direct, cu sezlonguri, paturi de plaja si umbrele (cost suplimentar). Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel. Personalul vorbeste germana, greaca si engleza standard.
Facilitati camere: camerele au balcon mobilat, aer conditionat, mocheta, suport de umeras, frigider, televizor, seif, telefon, ceas cu alarma/serviciu de trezire, baie cu dus, uscator de par, facilitati de calcat, acees la internet Wi-Fi.
Website hotel: http://www.koralihotel.gr

Rezerva acum!