(4,0051 stele/4 voturi) Cat de mult iti place Hotel Alexandros?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
sejururi/oferta/sejur-2019-6-nopti-corfu-grecia/836
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Program sejur

Ziua 1-2 - Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Promachonas - Igoumenitsa. Traseu de noapte. Transfer cu ferry in Corfu. Cazare.
Ziua 3-7 - Plaja si programe optionale (croaziera, seara greceasca, turul insulei, etc.)
Ziua 8 - Plecare din Corfu in jurul pranzului. Transfer cu ferry la Igoumenitsa. Continuarea drumului spre Romania. Traseu de noapte.
Ziua 9 - Sosirea in Bucuresti in jurul pranzului.

Despre Hotel Alexandros 4*

Localizare: Hotelul Alexandros este asezat intr-un loc unic, din localitatea Perama, langă faimosul Palat Achilleion - numit dupa eroul mitologic Ahile - reședinta de vara a imparatesei Elisabeta de Austria, celebra, nonconformista si indragita Sisi. De aici poti ajunge in doar zece minute in capitala Corfu Town, oras declarat monument UNESCO, care ofera nenumarate obiective turistice extrem de interesante. Perama, amplasata in mijlocul unor dealuri cu vegetatie bogata, are o plaja de nisip si apa limpede cu un peisaj subacvatic uluitor.
Facilitati hotel: renovat in 2007, hotelul cu patru etaje are un lobby generos, tv satelit, bar interior deschis 24 de ore, restaurant, scaune pentru copii la restaurant, de asemenea, o terasă mobilată, cu vedere la ostrovul Pontikonisi, internet wi-fi in zonele publice, piscina mare cu bar alaturi, dar și una mica pentru copii, ofera posibilitatea practicarii activitatilor de agrement (tenis de masa, billiard, loc de joaca pentru copii), servicii de spalatorie, room service, parcare.
Facilitati camere: cele 95 de camere confortabile si elegante, in sistem family open plan, cu baie, balcon sau terasa, sunt dotate cu aparate de aer conditionat, televizor, telefon, mini-frigider si seif.

 

Nota:

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://www.alexandros-corfu.com/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Alexandros 4*

Hotel AlexandrosHotel AlexandrosHotel AlexandrosHotel AlexandrosHotel AlexandrosHotel AlexandrosHotel AlexandrosHotel Alexandros