Facebook

Hotel Corfu Maris 3* - Benitses
Sejur avion Corfu Grecia 2017

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Corfu Maris?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Corfu Maris 3*

Localizare: Hotelul Corfu Maris a fost complet renovat in conformitate cu cele mai recente standarde si specificatii. Acesta este situat pe plaja din satul feeric de Benitses, la o distanta de 11 km sud de orasul Corfu si la 4 km de faimosul Pontikonissi.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de o zona de living cu un TV, receptie, lift, internet Wi-Fi (in zonele publice),  restaurant, bar, parcare.Restaurantul hotelului ofera o gama larga de feluri de mancare, chiar si pentru cele mai pretentioase gusturi. La snack barul hotelului oaspetii nostri se pot bucura de o bautura cu vedere la frumusetea marii de cristal.

Facilitati camere: Camerele sunt spatioase si decorate cu mobilier modern. Acestea au TV, telefon, frigider, aer conditionat, incalzire centrala, WC cu dus si balcon cu vedere la mare. Hotelul ofera, de asemenea, acces gratuit la internet. Situat chiar pe plaja din Benitses Corfu, camerele noastre sunt locul ideal pentru vacante vesele si odihnitoare.

Website: http://www.corfumaris.gr
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Corfu Maris 3*

Hotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu MarisHotel Corfu Maris
comments powered by Disqus
Rezerva acum!