Hotel Govino Bay 3* - Gouvia
Sejur avion Corfu Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Govino Bay?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Govino Bay 3*

Localizare: Hotel Govino Bay este situat langa satul Gouvia, la 8 km de oras Corfu, 7 km de la Seaport Corfu si 9 km de Aeroportul International Corfu.

Facilitati hotel: Receptie deschisa 24 de ore, seif, schimb valutar, bar, piscina, snack bar, piscina pentru copii, umbrele, sezlonguri, loc de joaca, mini market, parcare privata, restaurant a la carte, snack bar la piscina, teren de tenis, bazine de inot, inchiriere de biciclete, croaziera si excursii in insule.
Facilitati camere: Complexul este format din apartamente si vile individuale, decorate cu gust. Toate tipurile de cazare sunt echipate cu aparat de aer conditionat, televizor, bucatarie / zona de luat masa cu frigider, cuptor electric si doua placi de gatit electrice, telefon cu linie directa.

Nota:

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://www.govinobay.gr
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!