Facebook

Hotel Diamond & Suites 3* - Hersonissos
Targ Turism avion Creta Grecia 2018

(4,3351 stele/9 voturi) Cat de mult iti place Hotel Diamond & Suites?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Targ Turism avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Targ Turism avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Diamond & Suites 3*

Localizare: situat la 100 de metri de plaja, in statiunea Hersonisos, si la 26 de kilometri de orasul Heraklion. In apropierea hotelului se afla mai multe taverne si un minimarket.

Facilitati: receptie 24 de ore, salon pentru mic dejun, piscina exterioara, zona comuna cu terasa si televizor, spatiu pentru depozitarea bagajelor, servicii de spalatorie si curatatorie uscata, inchirieri auto si biciclete, parcare.

Camere: camere in sistem self-catering cu wi-fi gratuit, aer conditionat (contra cost), chicineta cu mini-frigider, plite de gatit, mini-bar, facilitati pentru prepararea de ceai sau cafea, baie cu dus, balcon. In unele camere exista balcon mobilat si zona de relaxare cu LCD.

Opinia turistilor

„Este al doilea an când venim aici si am stat patru saptamani. In aceste apartamente te simti ca acasa. totul este perfect, camerele sunt mari, curate si foarte confortabile, bucataria este extrem de utila, iar internetul de mare viteza... Proprietarii - Roula si familia ei sunt oameni minunati si foarte prietenosi. Un comentariu scurt, dar recomandam din toata inima!”Citeste tot articolul..
Website: http://www.diamondapts.gr/index.php/en/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Diamond & Suites 3*

Hotel Diamond & SuitesHotel Diamond & SuitesHotel Diamond & SuitesHotel Diamond & SuitesHotel Diamond & SuitesHotel Diamond & SuitesHotel Diamond & SuitesHotel Diamond & Suites
X
Rezerva acum!