×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Sergios 3* - Vacanta Paste - Plecare Sambata in Creta, Grecia 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Sergios Hotel este amplasat la 300 m de centrul statiunii cosmopolite Hersonissos, la 28 km vest de aeroportul international, aproape de plaja si de toate facilitatile de divertisment si sport din zona.
Facilitati hotel: Receptie, lift, restaurant, bar/snack bar, bar principal, lobby, camera de bagaje, piscina cu terasa, internet Wi-Fi, biliard , darts, parcare in limita locurilor disponibile, servicii de transfer.
Servicii contracost: tratamente si masaj de înfrumusetare, servicii de curatare chimica si spalatorie, serviciu de fax si e-mail, inchirieri masini, schimb valutar, serviciu de trezire, medic, aer conditionat.
Facilitati camere: Hotelul este format din 99 de camere duble sau triple amplasate in cladirea principala cu patru etaje, dar si in anexa de doua etaje. Fiecare camera cuprinde facilitati precum balcon sau terasa, controlul individual al temperaturii, mini frigider, televizor, telefon, birou, seif, uscator de par, baie cu dus
Camere duble (suprafata 22mp) ce contin un pat dublu sau doua paturi individuale, o baie cu dus si un balcon privat cu vedere la gradina sau vedere la mare. Camerele duble pot gazdui pana la 2 persoane.
Camere triple (suprafata 22mp) contine un pat dublu si un pat de o persoana, o baie cu dus, si un balcon privat.
Website hotel: http://www.sergioshotel.gr

Orar de zbor

Disponibil in curand!

Excursii optionale

PALATUL KNOSSOS
 
Adulti: 45 euro; Copii: 23 euro
Intrarea in Palat: 6 euro pt. Adulti; Copii: gratis
Excursie în care vei descoperi impresionanta civilizaţie Minoică. Veti face o incursiune în istorie vizitând ruinele Palatului Regelui Minos din Knossos. După amiaza se petrece în Heraklion, capitala Cretei, unde ai ocazia de a face shopping și de a vizita orașul. Imaginează-ti sa fii în Paris si să nu vizitezi Turnul Eiffel. Similar este să fii in Creta si să nu vizitezi Knossos.
SANTORINI
 
Adulti: Vapor: 115 euro; Excursia pe insula: 40 euro; Transfer port-htl-port: 15 euro
Copii: Vapor: 60 euro; Excursia pe insula: 22,50 euro; Transfer port-htl-port: 10 euro
Santorini, frumoasa insula din sudul arhipelagului, cunoscută datorită fenicienilor, a vulcanului care a erupt in secolul al XV lea i.Hr., cunoscută ca fiind ultimul loc in care a trăit Homer, este o excursie pe care nu trebuie să o pierzi. In Santorini se face turul insulei, oprind in orasele Oia si Fira, capitala insulei.
SPINALONGA BBQ
 
Adulti: 50 euro; Copii: 25 euro; Pranz inclus
Intrare in Spinalonga: 2 euro pt. Adulti; Copii: gratis
Dupa o plăcuta călătorie cu autocarul pana in satul de pescari Elounda, imbarcare într-o mini croazieră spre insula Spinalonga. Dovada ocupaţiei veneţiene o constituie fortăreaţa care imprejmuiește satul astăzi abandonat. Drumul continuă către insula Kolokytha, unde te vei desfăta in apele de cristal ale golfului Mirabello si poţi participa la un barbeque. Pe drumul de întoarcere vom face o scurtă pauză de cafea în faimosul oras Agios Nikolaos.
Intrare in Spinalonga: 2 euro pt. Adulti ; Copii: gratis
SEARA CRETANĂ
Adulti: 48 euro; Copii: 24 euro
Petrece o seară în stil cretan, în satul tradiţional Karouzanos, unde vei degusta specialitaţi din bucataria greceasă, iar vinul va fi la discreţie. Și pentru ca seara să fie completă, vei asista la un spectacol de muzică și dansuri grecești, pe care vei avea ocazia să le exersezi.
Include: Cina / Vin
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/SEJUR.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti. Pentru tarife la alte tipuri de camere sau persoane (mai multi copii in camera sau adulti), va rugam sa ne contactati.
• Conditii de plata: avans 30% la inscriere, plata integrala cu 30 de zile inainte de plecare.
• Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Pentru sejururile cu transport avion - Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei, agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa simasaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Rezerva acum!