Facebook

Hotel Levi Panorama 4* - Levi
Sejur avion Laponia Finlanda 2017

Tarife Bucuresti - demipensiune - de la 1642 Euro
(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Levi Panorama?

Tarife - plecare din Bucuresti - demipensiune

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur

Hotel Levi Panorama 4*18.1222.12
Loc in DUBLA STANDARD-1826 Euro
Copil 2-11.99 ani in camera standard cu 2 adulti - 1364 Euro
Al treilea adult in camera standard - 1665 Euro
Copil 2-11.99 ani in camera standard cu 1 adult - 1552 Euro
Camera single standard - 2016 Euro
Loc in DUBLA SUPERIOR1642 Euro1841 Euro
Primul copil 2-11.99 ani in camera superior cu 2 adulti 1231 Euro 1364 Euro
Al doilea copil 2-11.99 ani in camera superior cu 2 adulti 1231 Euro 1364 Euro
Al treilea adult in camera superior 1512 Euro 1665 Euro
Copil 2-11.99 ani in camera superior cu 1 adult 1388 Euro 1567 Euro
Camera single superior 1848 Euro 2062 Euro

Termene de plata:
• 50 % din pretul pachetului turistic la rezervare;
• 50 % din pretul pachetului turistic cu minim 40 zile inaintea plecarii.
Inscrierea se face doar pe baza unui avans.
Procentul aferent avansului sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 40 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Conditii de anulare si penalizari aplicate:
• 30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea din momentul inscrierii pana la 14.10.2017;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 15.10.2017 – 14.11.2017;
• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 15.11.2017 – 01.12.2017;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face incepand cu 02.12.2017.

Ascunsa in strafundurile Finlandei, in adancurile Cercului Polar, printre paduri pudrate cu zapada, patria lui Mos Craciun este un taram de basm, desprins parca dintr-o carte de povesti. Cand auzi Laponia, inevitabil te gandesti la un taram inghetat, la Mos Craciun si spiridusi, la reni si la clipele copilariei.
In fiecare an ai petrecut sarbatorile de iarna acasa, in familie, in jurul mesei pline cu bucate specifice sau a bradului sub care erau frumos asezate cadourile. Totusi, cea mai frumoasa atmosfera nu poate fi altundeva decat acasa la Mosu’, in satul din indepartata Laponie, unde cei mici si cei mari se vor convinge ca Mos Craciun exista cu adevarat.
Traieste cel putin o data in viata o astfel de poveste de iarna alaturi de cei mici, acasa la Mos Craciun, in Laponia!

Important!
• Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara, care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate in curs de valabilitate.
• La inscriere sunt obligatorii urmatoarele informatii corecte: nume si prenume, data nasterii, numar document de calatorie (carte de identitate sau pasaport), data de emitere si data de expirare document de calatorie.
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din Finlanda, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa posede pasaport sau carte de identitate; sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
• Toti copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.
• Pentru cursele charter, nu este posibil check-in online.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
• In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne, iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion.
• Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
• Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali.
• Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
• Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor;
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Orar de zbor

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Plecare 18.12.2017:
18.12.2017 Bucuresti 09:00 / Levi 13:05
22.12.2017 Levi 13:50 / Bucuresti 17:40
Plecare 22.12.2017:
22.12.2017 Bucuresti 09:00 / Levi 13:05
26.12.2017 Levi 13:50 / Bucuresti 17:40

Servicii incluse

transport cu avionul (cursa charter) Bucuresti – Levi si retur, compania BLUE AIR;
transferuri aeroport – hotel – aeroport
4 nopti, cazare la hotel 4* in Levi;
demipensiune:
- mic dejun zilnic,
- 3 cine la restaurantul hotelului ,
- cina festiva la un restaurant local, pe parcursul careia Mos Craciun va aduce cadouri copiilor;
excursie “Intalnire cu Mos Craciun si familia” cu gustare inclusa;
excursie la Rovaniemi cu vizitarea parcului tematic Santa Park si Satului lui Mos Craciun (o zi intreaga);
pranz la un restaurant in Santa Park;
safari cu husky pe o distanta de 2,5 km;
cadou surpriza pentru copii;
diploma de traversare a Cercului Polar;
pasaport special pentru copii;
imbracaminte termoizolanta pe toata perioada programului;
ghizi locali vorbitori de limba engleza pe parcursul excursiilor organizate;
asigurarea medicala si asigurarea storno;
insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse

taxele de aeroport si catering: 130 euro / persoana (pot suferi modificari);
supliment business class in avion (optional): 150 euro / persoana (prealocare loc pe primele randuri din avion si catering business; locurile sunt la cerere, in limita disponibilitatilor);
bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
excursiile optionale (se rezerva si se achita din tara).

Despre Hotel Levi Panorama 4*

Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!