Facebook

Hotel Golden Tulip Vivaldi 4* - St. Julian's
Sejur avion St. Julian's Malta 2018

(4,2051 stele/5 voturi) Cat de mult iti place Hotel Golden Tulip Vivaldi?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Golden Tulip Vivaldi 4*

Localizare: Hotelul Golden Tulip Vivaldi pune la dispozitia clientilor servicii ale caror standard se ridica la 5*. Este situat in statiunea de lux a Maltei, St. Julians, aflata in nordul insulei Malta. La o distanta de circa 5 minute se afla o mica plaja cu nisip.

Facilitati hotel: Serviciul de receptie este disponibil 24h. Hotelul detine piscina exterioara - cu barbeque, sauna, baie turceasca, piscina interioara incalzita, sala de fitness, centru aerobic si o sala de conferinte. In apropierea hotelului se afla un cazino, unde turistii isi pot petrece timpul liber. Turistii se pot delecta cu specialitati ale bucatariei malteze si internationale la Restaurantul Antonio. Salonul Rhapsody este un loc ideal pentru savurarea cocktail-urilor. Don Giovanni Wine Club, cu atmosfera sa prietenoasa, este un loc perfect pentru degustarea vinurilor.

Facilitati camere: Detine 205 camere dotate cu aer conditionat, baie luxoasa proprie, televizor, telefon, minibar, uscator de par. Hotelul ofera si o serie de camere superioare - cu vedere partiala la mare, precum si camere cu vedere panoramica la mare. 

Website: http://www.goldentulipvivaldihotel.com/en
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Golden Tulip Vivaldi 4*

Hotel Golden Tulip VivaldiHotel Golden Tulip VivaldiHotel Golden Tulip VivaldiHotel Golden Tulip VivaldiHotel Golden Tulip Vivaldi
Rezerva acum!