Elanthi Village Hotel 3* - Kalamaki
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Elanthi Village Hotel?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Elanthi Village Hotel 3*

Localizare: Hotelul Elanthi Village se află la 1 km de plaja din Kalamaki si este inconjurat de verdeata si de alei pavate cu piatra. Plaja se afla la 14 minute de mers pe jos fata de hotel. Aeroportul Zakynthos se află la 3 km, iar orasul si portul Zakynthos se afla la 4 km.

Facilitati hotel: Wi-Fi gratuit in zona receptiei, piscina, snack bar, teren de joaca.

Facilitati camere: Chicineta, frigider, aer conditionat, TV, baie privata cu cada sau dus si uscator de par, balcon privat sau veranda.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel

Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

 

Website: http://www.elanthi.com/index.html
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!