Hotel Ikaros 2* - Laganas
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Ikaros?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Ikaros 2*

Localizare: Acest hotel se afla in Laganas, cea mai renumita statiunea de vacanta de pe Insula Zakynthos, la doar 300 de metri de centrul cu stil de viata cosmopolit. Hotelul este destinatia ideala pentru toti cei care cauta viata de noapte intensa. Cea mai apropiata plaja se afla la aproximativ 300 m distanta si se intinde pe 9 km - aceasta plaja de nisip cu apele de mica adancime este perfecta pentru copii. Aeroportul este la aproximativ 3 km distanta. Portul principal din Zante este la 6 km distanta.

Facilitati camere: Fiecare dintre camere este dotata cu baie, telefon cu linie directa, radio si program de muzica, aparat de aer conditionat, frigider si balcon.

Facilitati hotel: Acest hotel are un total de 100 de camere si dispune de lobby cu  receptie deschisa  24 de ore pe zi, un restaurant american, mexican langa piscina,  parcare, iar oaspetii copii pot profita de locul de joaca. Oaspetii se pot relaxa la piscina cu sezlonguri si umbrele de soare in aer liber. Facilitati pentru volei, baschet, tenis si biliard. Spectacolele de divertisment sunt organizate in mod regulat in zona piscinei.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel 
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://www.ikaroshotel.gr
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!