Hotel Louis Plagos Beach 4* - Tsilivi
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(4,0051 stele/2 voturi) Cat de mult iti place Hotel Louis Plagos Beach?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Louis Plagos Beach 4*

Localizare: Hotel LOUIS PLAGOS BEACH 4* este situat in golful Amboula, la aprox. 150 m de plaja cu pietris, la 2 km de orasul Tsilivi, la 7 km de orasul Zakynthos, statie de autobuz la 150 m de hotel.

Facilitati hotel:  Construit în stil tradiţional hotelul dispune de  un total de 161 camere. Facilităţile includ un foaier primitor, cu o receptie plăcuta,  facilităţi de schimb valutar, o cameră TV, acces internet, servicii de babysitting, facilitati medicale şi inchirieri de biciclete si masini, parcare.

Facilitati camere: Camerele elegante şi moderne au baie cu uscător de păr, telefon, seif, aer conditionat, TV satelit / cablu, radio, şi un minibar sau frigider. Toate camerele au fie un balcon fie o terasă cu o privelişte fantastică asupra peisajului din jur şi asupra marii.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel

Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

 

Opinia turistilor

„Hotelul l-am ales din intimplare. A fost o alegere excelenta. hotelul este pe malul marii intrarea in mare se face de pe ponton, bucataria hotelului merita nota10, la fel si barurile; camerele f. curate.”Citeste tot articolul..
Website: http://www.louisplagos.com
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Louis Plagos Beach 4*

Hotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos BeachHotel Louis Plagos Beach
Rezerva acum!