Hotel Megara 2* - Laganas
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Megara?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Megara 2*

Localizare: Hotelul Megara se afla la 250 m de plaja, 600 m de centrul statiunii Laganas si la numai 1,5 km de pitoreasca plaja Agios Sostis.

Facilitati camere: Camerele au in dotare aer conditionat, seif, TV, bucatarie utilata, frigider, minibar, balcon sau veranda.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor gradina, parcare, piscina exterioara cu sezlonguri, piscina pentru copii, bar, biliard, aer conditionat.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel

Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

 

Opinia turistilor

„Am petrecut o saptamana in acest hotel si am fost incantat de el. Camerele sunt curate, spatioase si echipate bine pentru a-ti putea pregati mese usoare. Frigiderul este foarte util si serviciile sunt mai mult decat multumitoare.”Citeste tot articolul..
Website: http://www.hotel-megara.gr/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Megara 2*

Hotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel MegaraHotel Megara
Rezerva acum!