Hotel Mimoza Beach 3* - Argassi
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Mimoza Beach?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Mimoza Beach 3*

Localizare: Hotelul Mimoza Beach este o afacere de familie de aproape 50 de ani si este situat la 5 km de capitala Zakynthos Town, intr-o zona verde din statiunea Argassi, langa mare.

Dotari camera: Complexul Mimoza Beach este format din mai multe cladiri situate intr-o gradina frumoasa. Unele au vedere la piscina si altele la munte. Camerele sunt dotate cu telefon, TV, aer conditionat, seif, frigider.

Facilitati hotel: Hotelul Mimoza Beachdispune de piscina, loc de joaca pentru copii, bar la piscina. Restaurantul Mimoza, unul dintre cele mai vechi si faimoase de pe insula, este spatios si ofera zone de luat masa in gradina si la malul marii, ofera mancaruri mediteraneene.
Alte activitati: tenis, ping-pong, sporturi acvatice.Facilitati copii:loc de joaca pentru copii, sectiune pentru copii la piscina.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel 
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://www.mimozabeach.gr
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!