Perkes Complex Hotel 3* - Laganas
Sejur avion Zakynthos Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Perkes Complex Hotel?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur avion
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Perkes Complex Hotel 3*

Localizare:  Este situat la o distanta de 1km de centrul statiunii Laganas , la aproximativ 800 m plaja cu nisip, 8 km de orasul Zante si 5 km de aeroport.

Dotari camera: Hotelul dispune de 85 camere de tip duble ,family si economy double cu urmatoarele dotari : aparat de aer conditionat,  televizor, Kitchineta, balcon, frigider, telefon, uscator par.

Facilitati hotel: Restaurant ,bar ,wi-fi in zonele comune,receptive 24h, seif receptie ,piscina , sala de jocuri, aparat de aer conditionat ,parcare.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel

Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://perkes-complex.laganas.hotels-zakynthos.net/en/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!