Niciun vot | Acorda o nota

Hotel Primasol Ralitsa Superior Deluxe 3*
Sejur 1 Mai Bulgaria 2019

Tarife - all inclusive - de la 87 Euro
Transport in Bulgaria cu Europa Travel!

Tarife all inclusive

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte

CAMERA STANDARD29.04-02.05.2019
2 nopti3 nopti
Loc in camera dubla 87 euro 130 euro
Pat suplimentar 70 euro 104 euro
Primul copil 0-12 ani Gratuit Gratuit
Al doilea copil 2-12 ani 44 euro 65 euro
Camera single 111 euro 167 euro

Tarifele includ:
- cazare cu all inclusive;
- acces gratuit la piscina interioara;
- taxa de statiune.

Nota

INFO: In statiunea Albena, datorita pozitiei fizico-geografice, exista o singura cale de acces (intrare/iesire), pazita si cu bariera. Toti oaspetii statiunii sositi cu automobilul propriu sunt rugati sa declare ca au venit in statiune cu transport personal si sa achite la receptia hotelului in care sunt cazati o taxa 10 leva/masina/zi (intrari si iesiri nelimitate din statiune) – pentru un loc in imediata vecinatate a hotelului unde se realizeaza cazarea (rezervare in avans sau la fata locului); 10 leva/masina/sejur (se achita in plus 2 leva pentru fiecare intrare/iesire) – pentru un loc de parcare in cadrul statiunii (rezervare la fata locului); 5 leva/masina/zi – pentru un loc de parcare in statia de autobuz situata langa intrarea in Albena.

Info: Locurile de parcare se aloca in functie de disponibilitate la fata locului. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.

Nu sunt incluse

Taxa de statiune 3 euro/adult/zi si 2 euro/copil/zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
Transport (optional) 35 euro/adult; 24 euro/copil 2-12 ani, cu plecari in fiecare luni, marti, miercuri, vineri si sambata  in perioada 01 iunie-15 septembrie.

Despre Hotel Primasol Ralitsa Superior Deluxe 3*

Localizare: hotelul este situat la 400 de metri de plaja, in zona de parc, avand in apropiere magazine, localuri si alte puncte de atractie.
Fostul hotel LORA va fi complet restructurat si va fi noul corp al hotelului Primasol Ralitsa Superior. Noile sale camere vor oferi un ridicat nivel de confort intr-una dintre cele mai linistite si mai frumoase zone ale statiunii.

Facilitati: inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, rent-a-car, schimb valutar, sporturi acvatice, volei pe plaja, tenis de cort, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, tenis de masa, fitness, biliard, inchirieri biciclete, plimbari cu trasura, Luna Park.

Dotari camere: TV, telefon, baie proprie, balcon.

Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Primasol Ralitsa Superior Deluxe 3*

Hotel Primasol Ralitsa Superior DeluxeHotel Primasol Ralitsa Superior DeluxeHotel Primasol Ralitsa Superior DeluxeHotel Primasol Ralitsa Superior DeluxeHotel Primasol Ralitsa Superior DeluxeHotel Primasol Ralitsa Superior Deluxe

Adauga un review

* Camp obligatoriu
   Acorda o nota:
1000

Review-uri

Gravatar
Senior
Cristian