Facebook

Hotel Mayor Pelekas Monastery 4* - Pelekas
Sejur individual Corfu Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Mayor Pelekas Monastery?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur individual
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Mayor Pelekas Monastery 4*

Localizare: Hotelul situat pe celebra plaja cu nisip Kontogialos intr-un peisaj deosebit, la 14 km de orasul Corfu si la 2 km de satul Pelekas.
Facilitati hotel: Restaurant principal, restaurant a la carte, 2 baruri, piscina exterioara, piscina pentru copii, miniclub, loc de joaca pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite atat piscina si cu plata la plaja, amfiteatru in aer liber, animatie. Hotelul ofera transport gratuit catre satul Pelekas.
Hotelul este recomandat familiilor cu copii, nu este recomandat persoanelor in varsta si celor cu dificultati de locomotie.
Alte facilitati: Sporturi nautice, masaj, magazin suveniruri.

Dotari camere: Camerele sunt echipate cu balcon, televizor LCD, DVD player, aparat de conditionat, telefon, baie, uscator de par, seif, minibar, acces internet Wi-Fi.

Nota:

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://www.mayorpelekasmonastery.com/en
Transport in Grecia cu Europa Travel!
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!