Hotel Pantokrator 3* - Barbati
Sejur individual Corfu Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Pantokrator?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur individual
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Pantokrator 3*

Localizare: situat pe coasta de est, in satul Barbati de la poalele muntelui Pantokrator, inconjurat de imagini panoramice incredibile peste apele Marii Ionice, spre Grecia continentala si coastele Albaniei, hotelul este la o distanta de aproximativ trei sute de metri de plaja cu pietricele albe, distinsa cu Blue Flag. In satul Barbati, ca si in celelalte statiuni de pe insula, nu te poti plictisi. In afara de plaja, inot si sporturi acvatice, poti cumpara suveniruri din numeroasele magazine, poti petrece in taverne si baruri, sau poti alege sa vizitezi inula sau sa faci croaziere pe mare.
Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, terasa, bar, snack bar, piscina si piscina pentru copii, jacuzzi, spatiu cu televizor, punct de schimb valutar, seif, camera de bagaje, biliard, tenis de masa, karaoke, parcare. Hotelul construit in stil mediteranean, in amfiteatru, are 102 camere.
Restaurant, piscina, piscina pentru copii, bar, snack bar, receptie 24h, gradina, terasa,
Facilitati camere:  camerele de tip boutique, fie care avand un caracter unic, au balcon, aparat de aer conditionat si incalzire, televizor, televon, minifrigider, DVD player, seif, baie cu dus sau cada.

Nota:

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel
Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website: http://www.pantokratorhotel.com/
Transport in Grecia cu Europa Travel!
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Pantokrator 3*

Hotel PantokratorHotel PantokratorHotel PantokratorHotel PantokratorHotel PantokratorHotel PantokratorHotel PantokratorHotel Pantokrator