Vila Anemones 5* - Spanohori
Sejur 6 nopti Grecia 2019

(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Vila Anemones?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur 6 nopti individual
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Vila Anemones 5*

Localizare: Anemones Villas se află în localitatea tradiţională Spanochori, la 6 km de oraşul Lefkada. În oraşul Lefkada, aflat la 10 minute de mers cu maşina, veţi găsi o mare varietate de magazine, restaurante şi locuri de divertisment. Oaspeţii care doresc să petreacă o seară mai liniştită pot alege să ia masa sau să savureze o băutură în localităţile litorale Vassiliki, Syvota şi Agios Nikitas, precum şi în satele cu peisaje frumoase Vafkeri şi Spanochori. 

Facilități hotel:  În întreaga proprietate este disponibil acces la internet Wi-Fi. Se furnizează servicii de întreţinere şi curăţare a piscinei. Închirierea unei maşini ar putea fi foarte utilă, iar gazdele vă vor oferi cu plăcere acest serviciu.

Facilități camere: Toate vilele includ 2 dormitoare şi sunt amplasate pe un teren de 2000 m² împrejmuit cu gard. Sunt disponibile o grădină şi o zonă de parcare cu 2 locuri, iar în interior există o bucătărie modernă cu echipamente încorporate şi o cameră de zi cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi CD/DVD playere. Toate vilele beneficiază în întregime de aer condiţionat şi includ o cadă spa luxoasă.

Website: http://anemones-villas.gr/
Transport in Grecia cu Europa Travel!
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!