FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Cazare Hotel Trendy Side Beach 5* - Vacanta in Antalya - Side, Turcia 2021 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Se afla pe plaja, in apropierea faimosului templu Apollo, a Teatrului Vechi din Side; Aeroportul Antalya este la aproximativ 65 de km.
Dotari camere: aer conditionat, TV, telefon, balcon, baie, uscator de par, mini bar.
Facilitati hotel: restaurante, piscina exterioara si interioara, show-uri de seara si animatie la piscina, muzica live, biliard, tenis de masa, centru fitness, sali de conferinte.
Website hotel: https://www.trendy.com.tr/

Informatii utile

• Pana la data de 15.04.2021, toți pasagerii care intra In Turcia pe cale aeriana, maritima, feroviara, cu masina, ori autocarul, trebuie sa prezinte un test molecular negativ (PCR) pentru COVID-19, efectuat cu maxim 72 de ore anterior calatoriei, tradus In limba engleza.
• Incepand cu data de 15 martie 2021, la intrarea in Turcia calatorii trebuie sa completeze cu 72 de ore inainte de a ajunge la granita, un formular pe site-ul http: //register.health.gov.tr. Prin completarea acestui formular, va fi creat automat un cod HES, in baza caruia calatorii vor putea fi contactati in cazul unui eventuale imbolnaviri cu Covid-19 in timpul calatoriei in Turcia. Formularul ajunge la Ministerul Sanatatii iar codul este primit pe Email de catre turist. Formularul se completeaza de catre fiecare persoana in parte. Codul Hes mai poate fi solicitat in Turcia si la intrarea in obiectivele turistice, mall-uri, mijloace de transport in comun, sau chiar la unele hoteluri si restaurante.

Galerie foto

Rezerva acum!