Facebook

Hotel Pallas 3* - Laganas
Sejur individual Zakynthos Grecia 2017

(3,5051 stele/6 voturi) Cat de mult iti place Hotel Pallas?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
Sejur individual
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Despre Hotel Pallas 3*

Localizare: situat la 700 metri de plaja, la marginea statiunii Laganas, intr-o ziona linistita. Hotelul este apreciat de marii touroperatori europeni pentru serviciile oferite, Thomas Cook oferindu-i anual diploma pentru calitate. Hotel Pallas este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din Zakynthos.

Facilitati hotel: receptie, lounge cu Tv, piscina exterioara, jacuzzi, sezlonguri si umbrele de soare, snack bar la piscina, terasa, mini market.  

Facilitati camere: aer conditionat, telefon, TV prin satelit, baie (dus sau cada), uscator de par, balcon (vedere spre piscina sau munte).

Opinia turistilor

„Hotelul se afla la 10 minute de plaja (mers lent) si la 3 minute de strada principala. Este un hotel cochet, curat, primitor la fel ca si gazdele. Este dotat cu lift desi are un singur etaj, ceea ce a insemnat mult pentru noi datorita faptului ca suntem obisnuiti sa avem muulte bagaje :)”Citeste tot articolul..
Website: http://www.pallashotel-zakynthos.com/
Transport in Grecia cu Europa Travel!
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Pallas 3*

Hotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel PallasHotel Pallas
comments powered by Disqus