Facebook

Hotel Cristal Vieira Praia & Spa 3* - Praia Da Vieira
Seniori in Portugalia - avion Lisabona Portugalia 2018

Tarife Bucuresti - demipensiune - de la 330 Euro
(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Cristal Vieira Praia & Spa?

Tarife - plecare din Bucuresti - demipensiune

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur

Date de plecareLoc in camera dublaSupliment singleLoc in camera dubla cu
pat suplimentar
Copil 2-12 ani in camera
cu 2 adulti
25.03.2018 330 136 309 240

BONUS – Turul panoramic de Lisabona pentru inscrieri pana la 31.01.2018.

Conditii generale:
Oferta turistica este parte integranta din contract. 
Grupul minim este de 25 de persoane; Pentru grup mai mic de 20 de persoane tariful se poate  majora.
Agentia are dreptul de a modifica ordinea vizitarii obiectivelor cu conditia de a se respecta in proportie de 100%. 
Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana si implicit orarul de zbor sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi cu minim 7 zile inainte de data calatoriei, fara ca turistul sa aiba dreptul de a rezilia contractul. Orarul de zbor si hotelurile se reconfirma cu 7 zile inainte de plecare.
In cazul circuitelor unde hotelurile nu sunt nominalizate, conform ofertelor cazarile sunt asigurate in unitati de cazare de 2-4*, iar nominalizarea acestora se face cu minim 7 zile inainte de plecare.
Clasificarea unitatilor de cazare prezentate este cea oficial acordata conform standardelor proprii din tarile respective conform normelor in vigoare. 
Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la avion si cazare.
Pentru toate ofertele achizitionate cu reduceri si bonusuri se vor aplica conditiile de penalizare in caz de anulare din vina turistului de 100%. 
Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective: evenimente policitice; sarbatori; cazuri de forta majora si altele. 
Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a cerificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). 
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
Taxele de statiune/oras, se vor achita la receptia hotelurilor. 
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;

 

Nota

Grup minim: 25 persoane

Orar de zbor

Orar de zbor informartiv:
Bucuresti- Lisabona: 05:50 – 08:25 / Lisabona-Bucuresti: 23:05 – 05:05
Compania: Tap Portugal

Servicii incluse

Bilete de avion: Bucuresti – Lisabona -Bucuresti,compania Tap Portugal;
7  nopti cazare in  Lisabona cu mic dejun la hoteluri conform oferta;
7 cine in cadrul hotelului;
1 pahar de apa si 1 pahar de vin la cina;
Transferuri cu autocarul intre aeroport-hotel-aeroport;
BONUS: Tur  panoramic de Lisabona;
Asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse

  • Taxele de aeroport, bagaj de cala de 23 kg, bagaj de mana si taxa de serviciu : zborul Bucuresti – Lisabona -Bucuresti 190 euro/persoana;
    Excursiile optionale;
    Asigurarea medicala si storno;
    Alte servicii neincluse in program.
    La acceasta oferta, tarifele la excursiile optionale de grup vor fi comunicate cu 21 de zile inainte de data calatoriei.

Despre Hotel Cristal Vieira Praia & Spa 3*

Localizare: Aceasta  proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Situat in fata unei plaje de nisip, Hotelul Cristal Vieira Praia & Spa are un parc acvatic de sezon si ofera camere moderne, cu vedere panoramica la Oceanul Atlantic.

Facilitati hotel: Hotelul Cristal Vieira Praia & Spa se afla la doar 10 minute cu mașina de Marinha Grande, cel mai mare oras  producator de sticla din Portugalia si la mai puțin de 25 de minute cu masina de Leiria. Hotelul se gases te langa padurea de pini din Leiria, oaspeții putand sa  practice in imprejurimi diverse activitati, precum ciclism sau drumetii.


Facilitati camera:  Recent renovate, camerele sunt moderne si amenajate elegant, in tonuri pastel. De asemenea, camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar si baie privata.

Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!