Facebook

Hotel Quinta Do Monte 5*
Senior Turism - Program Social avion Madeira Portugalia 2018

Tarife Bucuresti - demipensiune - de la 599 Euro
(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Quinta Do Monte?

Tarife - plecare din Bucuresti - demipensiune

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur

PlecariLoc in camera dubla standardCamera single
06.03, 19.03.2018 (6 nopti) 599 EURO 762 EURO
07.04.2018 (6 nopti) Pastele 655 EURO 818 EURO
25.04.2018 (6 nopti) 615 EURO 778 EURO
02.05, 09.05.2018 (7 nopti) 665 EURO 855 EURO
16.05.2018 (7 nopti) 675 EURO 865 EURO
23.05.2018 (7 nopti) 685 EURO 875 EURO
A III-a persoana adulta in camera dubla: achita tarif normal.
Copil 2-10,99 ani in dubla cu 2 adulti, sejur 6 nopti: 150 euro reducere
Copil 2-10,99 ani in dubla cu 2 adulti, sejur 7 nopti: 175 euro reducere

Important!

Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara, care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate in curs de valabilitate.
La inscriere sunt obligatorii urmatoarele informatii corecte: nume si prenume, data nasterii, numar document de calatorie (carte de identitate sau pasaport), data de emitere si data de expirare document de calatorie.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa posede pasaport sau carte de identitate; sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro
Toti copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.
Pentru cursele charter, nu este posibil check-in online.
Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne, iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion.
Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali.
Politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect.
Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz, ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Nota

CONDITII DE PARTICIPARE:
De aceasta oferta pot beneficia seniorii (persoane cu varsta peste 55 ani).
Persoanele cu varsta sub 55 ani (care nu sunt insotite de cel putin un senior in camera) se pot inscrie contra unui supliment de 35 euro / persoana / sejur.

Orar de zbor

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Plecare 06.03:
06.03.2017: Bucuresti 05:50 / Lisabona 08:25
06.03.2017: Lisabona 12:30 / Funchal 14:15
13.03.2017: Funchal 17:20 / Lisabona 19:00
13.03.2017: Lisabona 23:05 / Bucuresti 05:05 (14.03.2017)

Plecare 19.03:
19.03.2017: Bucuresti 05:50 / Lisabona 08:25
19.03.2017: Lisabona 12:30 / Funchal 14:15
26.03.2017: Funchal 17:50 / Lisabona 19:25
26.03.2017: Lisabona 00:15 / Bucuresti 06:15 (27.03.2017)

Plecari 07.04, 25.04, 02.05, 09.05, 16.05 si 23.05
Bucuresti 07:00 / Lisabona 09:35
Lisabona 12:10 / Funchal 13:55
Funchal 17:50 / Lisabona 19:25
Lisabona 00:15 Bucuresti 06:15 (in ziua urmatoare)

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti - Funchal si retur (via Lisabona) cu compania TAP Portugal;
transferuri aeroport - hotel - aeroport;
6 nopti sau 7 nopti cazare la hotel 5* in camera dubla standard, in functie de data de plecare aleasa;
demipensiune (mic dejun si cina);
o bautura la cina (un pahar de vin sau un pahar de apa sau o bautura racoritoare);
o excursie de jumatate de zi (turul orasului Funchal);
asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse

  • taxele de aeroport: 170 euro / persoana (pot suferi modificari);
    asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandata), alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.

Despre Hotel Quinta Do Monte 5*

Descriere hotel: Quinta do Monte este un hotel unic in Madeira datorita faptului ca este situat in inima zonei pitoresti Monte, o zona care are si o importanta istorica. Acest conac transformat in hotel este un adevarat paradis pentru care care doresc liniste si relaxare. In gradinile hotelului se afla capela originala Quinta do Monte care a fost restaurata in cele mai mici detalii. Acest hotel este locul ideal pentru o vacanta de 5* relaxanta, imbogatita de verdeata naturii din Madeira. Conacul original a fost restaurat si adaposteste acum zonele publice ale hotelului: receptia si salonul de primire, un cocktail bar. Au fost pastrate podeaua originala a conacului, precum si stilul traditional in care erau decorate conacele din Madeira, cu covoare persane elegante. Hotelul ofera o piscina o piscina acoperita incalzita, un jacuzzi si o sala de fitness.

Localizare: hotelul este situat in Monte, zona inalta a orasului Funchal, capitala insulei Madeira. Datorita acestei locatii, hotelul ofera privilegiul unor privelisti panoramice de neuitat aspura orasului Funchal. Pentru a ajunge in centrul orasului Funchal, clientii au la dispozitie mai multe posibilitati: cu telecabina care se afla in apropierea hotelului, cu transportul public (exista un autobuz la fiecare 20 minute) sau cu shuttle bus pus la dispozitie de hotel (de 3 ori pe zi de la hotel spre oras si de 2 ori pe zi din oras spre hotel; este necesara rezervarea in avans la receptie).

Camerele sunt situate in aripa noua a hotelului si suntdecorate in stil clasic si echipate cu: baie, uscator de par, TV satelit, minibar (contra cost), telefon, seif, aer conditionat (functioneaza pe aer rece sau incalzire), balcon.

Website: http://www.quintadomontemadeira.com
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!
Rezerva acum!