(3,0051 stele/1 vot) Cat de mult iti place Hotel Niforos Panorama?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
sejururi/oferta/targ-turism-sejur-6-nopti-autocar-kefalonia-grecia/898
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Program sejur

Ziua 1-2 - Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Promachonas - Patras - Killini. Traseu de noapte. Transfer cu ferry in Kefalonia. Cazare. 
Ziua 3-7 - Plaja si programe optionale (croaziera, seara greceasca, turul insulei, etc.).
Ziua 8 - Plecare din Kefalonia in jurul pranzului. Transfer cu ferry la Killini. Continuarea drumului spre Romania. Traseu de noapte. 
Ziua 9 - Sosirea in Bucuresti in jurul pranzului.

Se incarca...

-     Transferul se face indiferent de numarul de pasageri inscrisi.
-     Orele de imbarcare  sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.
-     Pasagerii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15 minute inainte de ora stabilita.
-   Transferurile se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibuzul sau autocarul, in functie de marimea grupului, cu partenerii locali sau cu autovehicule MyBus, conform gaficului din tabelul de mai sus.
-     Distribuirea locurilor in mijloacele de transport se face in ordinea rezervarii.

*NOTA: Nu este inclusa in tarif traversarea cu ferry-boat-ul din Kilini catre Insula Kefalonia si Zakynthos, 10 euro/pers. pe sens.
NOTA: LA TARIFELE DE BAZA, PENTRU TRANSFERURILE DIN TARA SE ADAUGA SUPLIMENTUL DE TRANSFER SPECIFICAT IN DREPTUL FIECAREI LOCALITATI

Despre Hotel Niforos Panorama 3*

Localizare: Adresa: Petani, Lixouri Petani, Vivikes, 28200, Grecia. Pozitionare GPS: 38.263 N - 20.382 E
Studiourile sunt situate pe coasta de est a peninsulei Paliki, la zece kilomentri de localitatea Lixouri si la 300 de metri de splendida plaja din Petani. In imprejurimi poate fi vizitat oraselul Lixouri, unul dintre cele mai atractive din Kefalonia, cu manastirile bizantine Koronatou si Kipouraion, dar si plajele Xi – unica datorita nisipului sau rosiatic, Platia Ammos – de langa satul Kamiranata, Megas Lakos, Vatsa sau Kounopetra – una dintre cele mai populare din zona.
Facilitati hotel: complexul, compus din noua studiouri, are receptie, camere pentru familie si pentru nefumatori, terasa, gradina, piscina pentru adulti si copii, sezlonguri si umbrele de soare, restaurant, snack bar. Hotelul serveste mic dejun tip bufet. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toate spatiile hotelului. Accesul cu animale de companie nu este permis. Parcarea autoturismelor se face contra cost.
Facilitati camere: fiecare are balcon sau terasa cu spatiu verde, aer conditionat, pardoseala cu gresie, garderoba sau dulap, masa si scaune, chicineta, cafetiera, frigider, televizor, baie cu cada si dus.

Website: http://niforosstudios.gr/PetaniStudiosKefalonia/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!