×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Grecotel Astir 5* - Vacanta in Alexandroupolis, Grecia 2022 - transport cu autocarul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Adresa: Parko Egnatia, Alexandroupoli, 68100, Grecia. Pozitia GPS N 40º 50' 38.6519" E 25º 51' 41.3031.
Hotelul se afla in provincia Macedonia de Est si Tracia, la aproximativ 40 de kilometri de granitele cu Turcia si Bulgaria, la numai 600 de metri de centrul orasului Alexandroupoli si 450 de port. Aeroportul "Demokritos" este la aproximativ 8 kilometri. Orasul, construit in stil neoclasic, cu o faleza lunga si o fasie de nisip generoasa, este amplasat intr-o zona plina de istorie, aproape de Feres - cu catedrala sa bizantina sau de Soufli – renumit pentru productia de matase, dar si de delta raului Evros. Locul este minunat pentru vacantele familiale, plajele sunt amenajate, dar coasta este propice si pentru sporturile nautice. Zona veche, cu stradutele sale inguste, este incantatoare prin amestecul de taverne, ateliere ale mestesugarilor sau mici magazine de delicatese si suveniruri. Mai pot fi vizitate Muzeul de etnografie al Traciei, farul, Muzeul de istorie sau cel de Istorie naturala, dar si, pentru distractie, Luna Park si zona de recreere Platanotopos.
Facilități hotel: resortul are receptie non-stop, serviciu de concierge, camera de bagaje, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, serviciu de transfer, lounge/camera comuna cu televizor, transfer aeroport (cost suplimentar), aer conditionat, incalzire, inchirieri auto, camere izolate fonic, lift, camere de familie, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, room-service.  De asemenea, hotelul are piscina si piscina pentru copii, piscina interioara,  vestiare fitness/Spa, camera de aburi, tratamente corporale, servicii de infrumusetare, sezlonguri, paturi si umbrele de plaja, prosoape de plaja/piscina, baie turceasca/baie de aburi, masaj (cost suplimentar), Spa si centru de wellness (cost suplimentar), sala de fitness, sauna. In privinta mancarii si bauturilor, gazdele pun la dispozitie fructe, cafea, sticla de apa, bufet potrivit copiilor, meniu masa pentru copii, meniuri cu diete speciale (la cerere), mic dejun in camera, bar, restaurant. Activitati: plaja, echipament de tenis, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare – cu cost suplimentar), scufundari (cost suplimentar), inchirieri biciclete (cost suplimentar), teren de joaca pentru copii, teren de tenis. Hotelul dispune de mobilier exterior, acces imediat la plaja, terasa la soare si gradina. De asemenea, sunt puse la dispozitia oaspetilor servicii de babysitting (cost suplimentar). Clientii au acces la internet Wi-Fi in intreg hotelul. Turistii au la dispozitie o parcare pentru care nu este necesara rezervarea. Animalele de companie nu sunt acceptate in complex. Personalul vorbeste limbile greaca, engleza standard, italiana si rusa.
Facilități camere: camerele au balcon cu vedere la mare, aer conditionat, izolare fonica, pardoseala din lemn sau parchet, garderoba sau dulap, birou, televizor, telefon, seif, frigider, baie cu cada si dus, uscator de par, halat de baie, articole pentru toaleta, papuci de casa, camera comunicanta disponibila, serviciu de trezire, acces internet Wi-Fi gratuit.
Website hotel: http://www.astiregnatia.com/the-hotels/astir-alexandroupolis.html

Program

ZIUA 1 Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Ormenio - Alexandropolis . Traseu de noapte.
ZIUA 2-8 Program liber de plaja si relaxare.
ZIUA 9 Dimineata program liber (plaja, cumparaturi). Plecare din Alexandropolis in jurul pranzului. Continuarea drumului spre casa. Traseu de noapte.
ZIUA 10 Sosirea in Bucuresti in cursul diminetii.

Informatii utile

Conditii de calatorie

Incepind cu data de 15.03.2022, completarea formularului PLF si codul QR, nu mai sunt necesare la trecerea frontierei in Republica Elena.
 
Incepind cu data de 01.05.2022:
• se elimină obligativitatea prezentării unui certificat valabil de vaccinare sau de recuperare după COVID-19 ori ale unor rezultate negative ale testelor pentru SARS-CoV-2 (PCR sau test rapid antigen) pentru toate categoriile de persoane care intră pe teritoriul Republicii Elene (aerian, terestru, feroviar sau maritim), indiferent de statul de proveniență;
• accesul în toate spațiile interioare este permis tuturor categoriilor de persoane fără a mai fi necesară prezentarea vreunui document referitor la statutul epidemiologic
 
Conditii de calatorie specifice fiecarei tari de destinatie pot fi consultate aici: https://europatravel.ro/conditiile-calatorie

Rezerva acum!