Cazare Hotel Meltemi 3* - Vacanta in Skiathos, Grecia 2020 - transport individual

Tarife de la 51 Euro

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/noapte
DUBLA STANDARD
FARA BALCON
01.05 – 05.06
17.09 – 11.10
06.06 – 10.07
31.08 – 16.09
11.07 – 30.08
Loc in camera dubla 51 64 89
DUBLA SUPERIOARA01.05 – 05.06
17.09 – 11.10
06.06 – 10.07
31.08 – 16.09
11.07 – 30.08
Loc in camera dubla 64 83 109
Loc in camera tripla 60 72 89
Numar minim de nopti 3 5 7

Despre hotel

Localizare: Oferind o locație pitorească lângă portul Skiathos, Meltemi Hotel este la o plimbare de doar 5 minute de centrul orașului vechi. Centrul orașului Skiathos, cu taverne de pește, baruri și magazine se află la o plimbare de 5 minute. Personalul poate aranja închirieri auto și oferi informații referitoare la obiectivele turistice, cum ar fi celebra plajă Koukounaries la 10 km. Aeroportul Skiathos este la doar 2 km distanță.
Facilitati hotel: Lângă Hotelul Meltemi, se afla Cafe Meltemi, oferind micul dejun, gustari și băuturi pe tot parcursul zilei. În zona de lobby, Hotelul Meltemi oferă un colț de internet convenabil cu Internet direct (Wi-Fi) și acces la fax.
Facilitati camere: Camerele hotelului sunt dotate cu un frigider, televizor, baie privată cu duș și uscător de păr. Un balcon cu vedere la mare, Wi-Fi gratuit și aer condiționat sunt disponibile în toate camerele.

Website hotel: https://meltemi-boutique-hotel.business.site/

Informatii utile

• Tarifele sunt in EURO/PERSOANA/NOAPTE.
• Tarifele afisate (cazare, suplimente, excursii optionale, taxe de aeroport, etc), sunt valabile la data publicarii ofertelor, acestea pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii).
• Ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), sunt valabile in limita locurilor disponibile. Avand in vedere caracterul dinamic al ofertelor, va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a tarifelor.
• Tarifele de la ofertele cu caracter special (Early Booking; Oferta speciala; Last minute; etc), nu se acorda retroactiv la contractele incheiate.
• Reducerile se aplica la tarifele de baza, fara taxe si suplimente.
• Tarifele pentru copii, sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in camera cu minim 2 adulti.
• Conditii plata: Tarif standard - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala cu 21 de zile inainte de plecare. Tarif oferta Early Booking - avans 30% la incheierea contractului si plata integrala la termenul ofertei Early Booking; Documente necesare calatoriei: pasaport sau carte de identitate in curs de valabilitate pe durata calatoriei.
• Asigurarile storno si cele medicale (vezi detalii), nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate.
• Conditii calatorie pentru minori (vezi detalii).
• In anumite destinatii, se solicita taxe turistice de oras/statiune/hotel. Acestea se achita de catre turisti la receptia hotelului (vezi detalii).
• Clasificarea unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile de destinatie, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicitata sume suplimentare (minibar/frigider, seif, aerconditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.

Galerie foto

Rezerva acum!