×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Palmera Beach 4* - Vacante Paste - Plecare Joi in Creta, Grecia 2021 - transport cu avionul

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: Adresa: 25 Martiou 14, Limenas Hersonissou (Centru), Hersonissos, 70014, Grecia. Pozitionare GPS: 35.3161 N , 25.3948 E
Hotelul este situat pe coasta de nord a Cretei, pe faleza din centrul statiunii Hersonissos, la doar zece metri de plaja. Hersonissos este un loc al distractiei si turismului de masa, cu plaje frumoase trepidand de viata in sezonul estival, cu zeci de magazine, restaurante, cafenele, baruri si cluburi de noapte. Este, totodata, locul ideal pentru calatori pe intreaga insula, cu autoturismul sau cu autobuzul, de exemplu spre satele traditionale Koutouloufari, Piskopiano si Ano Hersonissos. Sau pana la cele doua parcuri acvatice, la CretAquarium-ul din Gournes, in capitala cretana, Heraklion, aflata la 25 de kilometri sau in superbul orasel Agios Nikolaos, la o distanta de 35 de kilometri. Hersonissos are, in acelasi timp, singurul teren de golf din Creta. Tot de aici, agentiile organizeaza croaziere pe insula Dia si pe multe alte insulite si plaje din zona. In apropiere, se pot practica sporturi acvatice, exista doua cluburi de scuba diving,terenuri de tenis, volei pe plaja, bowling, ciclism montan organizat, calarie, bungee jumping, carting. Aeroportul International din capitala insulei este la 24 de kilometri.
Facilitati hotel: complet renovat, hotelul, cu doua etaje, are receptie non-stop, lift, camera de bagaje, fax/copiator, lounge/camera comuna cu televizor, aer conditionat, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, piscina pentru adulti si pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, prosoape de plaja/piscina, centru Spa cu camere de masaj (cost suplimentar), hamam si jacuzzi ( luni – sambata, 11:00-19:00 – cost suplimentar). Resortul mai are un restaurant principal si o taverna situata pe malul marii, bar si snack bar. Gazdele pun la dispozitie activitati precum calarie (in afara locatiei – cost suplimentar), scufundari (in afara locatiei – cost suplimentar), biblioteca, caiac (in afara locatiei – cost suplimentar), windsurfing (in afara locatiei), tenis de masa, biliard (cost suplimentar), teren de golf (la aproximativ trei kilometri – cost suplimentar). Accesul la internet Wi-Fi este gratuit in tot hotelul. Este posibila parcarea publica a autoturismelor la o locatie din apropiere, fara rezervare. Animalele de companie nu sunt acceptate. Personalul vorbeste greaca si engleza standard.
Facilitati camere: cele 87 de camere au balcon, aer conditionat, pardoseala de gresie/marmura, garderoba sau dulap, televizor, telefon, frigider, seif, baie cu dus, uscator de par, acces gratuit la internet Wi-Fi.

Prezentele descrieri ale unitatilor de cazare au caracter informativ si NU constituie obiect al contractului de servicii turistice; anumite aspecte pot sa difere in momentul sosirii la unitatea de cazare.
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat, wifi, prosoape la piscine, sezlonguri la piscine sau la plaja, servicii de spa si masaj etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Hotelierul poate solicita un depozit cash sau garantat cu carte de credit, rambursabil la plecarea din hotel.
- Unitatile de cazare isi rezerva dreptul de a aduce modificari ale unitatii si serviciilor oferite, fara notificare prealabila.

Website hotel: http://www.palmerahotel.gr

Orar de zbor

• Bucureşti[OTP] 13:10 - Creta - Chania[CHQ] 15:15
• Creta - Chania[CHQ] 21:55 - Bucureşti[OTP] 23:50
*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari pana la data calatoriei. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu agentia cu 48 de ore inainte de plecare.

Excursii optionale

PALATUL KNOSSOS
 
Adulti: 45 euro; Copii: 23 euro
Intrarea in Palat: 6 euro pt. Adulti; Copii: gratis
Excursie în care vei descoperi impresionanta civilizaţie Minoică. Veti face o incursiune în istorie vizitând ruinele Palatului Regelui Minos din Knossos. După amiaza se petrece în Heraklion, capitala Cretei, unde ai ocazia de a face shopping și de a vizita orașul. Imaginează-ti sa fii în Paris si să nu vizitezi Turnul Eiffel. Similar este să fii in Creta si să nu vizitezi Knossos.
SANTORINI
 
Adulti: Vapor: 115 euro; Excursia pe insula: 40 euro; Transfer port-htl-port: 15 euro
Copii: Vapor: 60 euro; Excursia pe insula: 22,50 euro; Transfer port-htl-port: 10 euro
Santorini, frumoasa insula din sudul arhipelagului, cunoscută datorită fenicienilor, a vulcanului care a erupt in secolul al XV lea i.Hr., cunoscută ca fiind ultimul loc in care a trăit Homer, este o excursie pe care nu trebuie să o pierzi. In Santorini se face turul insulei, oprind in orasele Oia si Fira, capitala insulei.
SPINALONGA BBQ
 
Adulti: 50 euro; Copii: 25 euro; Pranz inclus
Intrare in Spinalonga: 2 euro pt. Adulti; Copii: gratis
Dupa o plăcuta călătorie cu autocarul pana in satul de pescari Elounda, imbarcare într-o mini croazieră spre insula Spinalonga. Dovada ocupaţiei veneţiene o constituie fortăreaţa care imprejmuiește satul astăzi abandonat. Drumul continuă către insula Kolokytha, unde te vei desfăta in apele de cristal ale golfului Mirabello si poţi participa la un barbeque. Pe drumul de întoarcere vom face o scurtă pauză de cafea în faimosul oras Agios Nikolaos.
Intrare in Spinalonga: 2 euro pt. Adulti ; Copii: gratis
SEARA CRETANĂ
Adulti: 48 euro; Copii: 24 euro
Petrece o seară în stil cretan, în satul tradiţional Karouzanos, unde vei degusta specialitaţi din bucataria greceasă, iar vinul va fi la discreţie. Și pentru ca seara să fie completă, vei asista la un spectacol de muzică și dansuri grecești, pe care vei avea ocazia să le exersezi.
Include: Cina / Vin
* Programele optionale sunt organizate de agentiile partenere, plata se face direct catre acestea.

Rezerva acum!