(2,0051 stele/1 vot) Cat de mult iti place Hotel Bel Air?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
sejururi/oferta/vara-2019-6-nopti-autocar-lefkada-grecia/388
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Program sejur

Ziua 1-2 - Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Promachonas - Preveza - Lefkada. Traseu de noapte. Sosire in Lefkada in jurul pranzului. Cazare. 
Ziua 3-7 - Plaja si programe optionale (croaziera, seara greceasca, turul insulei, etc.)
Ziua 8 - Eliberarea camerelor (in jurul orei 10.00).Plecare din Lefkada dupa amiaza. Continuarea drumului spre Romania. Traseu de noapte.
Ziua 9 - Sosirea in Bucuresti in jurul pranzului.

Se incarca...

-     Transferul se face indiferent de numarul de pasageri inscrisi.
-     Orele de imbarcare  sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.
-     Pasagerii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15 minute inainte de ora stabilita.
-     Transferurile se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibuzul sau autocarul, in functie de marimea grupului, cu partenerii locali sau cu autovehicule MyBus, conform gaficului din tabelul de mai sus.
-     Distribuirea locurilor in mijloacele de transport se face in ordinea rezervarii.

*NOTA: LA TARIFELE DE BAZA, PENTRU TRANSFERURILE DIN TARA SE ADAUGA SUPLIMENTUL DE TRANSFER SPECIFICAT IN DREPTUL FIECAREI LOCALITATI

Despre Hotel Bel Air 2*

Localizare: hotelul este situat in cosmopolita statiune Nidri, de pe coasta estica a insulei Lefkada, la doar patru zeci de metri de tarmul marii si aproximativ trei sute de metri de centru. Nidri este o destinatie de vacanta pitoreasca si plina de viata, cu un port foarte cautat de proprietarii de yahturi.
Muntii indepartati, dincolo de apele calme si limpezi, insulele Meganisos, Maduri si Sparti, dar si celebra Scorpios - care i-a apartinut armatorului grec Aristotelis Onnasis, creaza o atmosfera linistita si fermecatoare. Plajele, amestec care nu deranjeaza de nisip, pietris si petice de iarba,au sezlonguri si umbrele pe care le poti folosi contra cost sau daca faci consumatie la barul care le detine.
Facilități hotel: resortul, care 33 de camere, dispune de receptie, restaurant pentru mic dejun, acces pentru persoanele cu dizabilitati fizice, piscina, bar la piscina, jacuzzi, gratar, zone de relaxare in aer liber, punct de schimb valutar, aces internet, parcare.
Facilități camere: camerele, cu balcon, au aer conditionat, televizor, seif, minifrigider, baie cu dus si uscator de par.

Website: http://www.hotel-belair.gr
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Bel Air 2*

Hotel Bel AirHotel Bel AirHotel Bel Air