(0,0051 stele/0 voturi) Cat de mult iti place Hotel Skiathos Luxury Living?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
sejururi/oferta/vara-2019-6-nopti-autocar-skiathos-grecia/56
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Program sejur

Ziua 1-2 Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Achillion - Skiathos. Traseu de noapte. Transfer cu FERRY BOAT in Skiathos. Cazare.
Ziua 3-7 Plaja si programe optionale (croaziera, seara greceasca, turul insulei, etc.).
Ziua 8 Plecare din Skiathos in jurul orei 14.00. Transfer cu FERRY BOAT pe continent. Continuarea drumului spre Romania. Traseu de noapte
Ziua 9 Sosirea in Bucuresti in jurul pranzului.

Se incarca...

- Transferul se face indiferent de numarul de pasageri inscrisi.
- Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.
- Pasagerii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15 minute inainte de ora stabilita.
- Transferurile se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibuzul sau autocarul, in functie de marimea grupului, cu partenerii locali sau cu autovehicule MyBus, conform gaficului din tabelul de mai sus.
- Distribuirea locurilor in mijloacele de transport se face in ordinea rezervarii.


*NOTA: Transferul pe insula Skyathos se face din portul Volos, fara autocar; taxa ferry 20 EUR/pers/sens tarif care NU este inclus in pret! 
*NOTA: LA TARIFELE DE BAZA, PENTRU TRANSFERURILE DIN TARA SE ADAUGA SUPLIMENTUL DE TRANSFER SPECIFICAT IN DREPTUL FIECAREI LOCALITATI

Despre Hotel Skiathos Luxury Living 3*

Localizare: hotelul este situat pe coasta de sud-est a insulei, la cateva minute de centrul capitalei acesteia, Skiathos Town, la cinci sute de metri de port si la zece minute de mers pe jos de plaja. Principal punct de reper al insulei din arhipelagul Sporadelor, orasul este construit in forma de amfiteatru, in jurul unui mic golf impartit in doua de peninsula Bourtzi, acoperita de o padure de pini, intr-o parte fiind portul vechi, iar in cealalta cel nou. Artera comerciala principala, Papadiamanti, si strazile adiacente acesteia adapostesc magazine, taverne si cafenele, dar si casa memoriala a prozatorului elen Alexandros Papadiamantis. Tot aici, in fiecare dimineata, ambaratiunile ii asteapta pe turisti pentru o croaziera de o zi in jurul insulei, cu oprire inclusiv pe cea mai frumoasa si inaccesibila plaja a insulei, Lalaria, dar si catre alte doua insule din grupul Sporadelor de Nord, respectiv Skopelos si Alonissos.  apropierea portului si la o distanta nu prea mare de acesta pot fi vazute bisericile Trei Ierarhi, Agia Triada si Fecioara Maria Limnaia, cea din urma avand ca reper un turn din piatra, sau fortareata medievala Kastro, vechea capitala a insulei. Skiathos Town are o linie de autobuze care strabate insula pana in Koukounaries, cu masini care sosesc, in cele 26 de statii, la fiecare sfert de ora.
Facilitati hotel: complexul, cu 24 de apartamente, studiouri si maissonette, are receptie deschisa intre orele 10:00 si 20:00, lift, camera de depozitare bagaje, seif, acces la internet Wi-Fi, room-service, Welcome drink la sosirea oaspetilor, piscina, parcare. La cerere, sunt prestate servicii de transfer de la si la aeroport sau port, inchiriere de masini, babysitting, spalatorie si asistenta medicala.
Facilitati camera: camerele au balcon, aer conditionat, bucatarie, birou, acces la internet Wi-Fi, televizor, frigider, baie cu cada sau dus, uscator de par.

Website: https://www.skiathosliving.com/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Skiathos Luxury Living 3*

Hotel Skiathos Luxury LivingHotel Skiathos Luxury LivingHotel Skiathos Luxury LivingHotel Skiathos Luxury LivingHotel Skiathos Luxury LivingHotel Skiathos Luxury Living