(3,0051 stele/9 voturi) Cat de mult iti place Hotel Potos?
Tarifele nu mai sunt valabile. Vezi pagina de oferta la adresa:
sejururi/oferta/vara-2019-6-nopti-autocar-thassos-grecia/880
Vei fi redirectionat automat in 10 secunde catre pagina de oferta!

Program sejur

Ziua 1 - Plecare pe traseul Bucuresti - Ruse - Sofia - Promachonas - Keramoti sau pe ruta Bucuresti - Ruse - Sofia - Ormenio - Alexandropolis - Keramoti. Traseu de noapte. Transfer cu ferry in Thassos.
Ziua 2-7 - Plaja si programe optionale (tur de insula, croaziera, seara greceasca, disco, etc.)
Ziua 8 - Dimineata program liber (plaja, cumparaturi). Plecare din Golden Beach in jurul pranzului. Continuarea drumului spre casa. Traseu de noapte.
Ziua 9 - Sosirea in Bucuresti in cursul diminetii.

Se incarca...

-     Transferul se face indiferent de numarul de pasageri inscrisi.
-     Orele de imbarcare  sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic.
-     Pasagerii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu 15 minute inainte de ora stabilita.
-    Transferurile se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibuzul sau autocarul, in functie de marimea grupului, cu partenerii locali sau cu autovehicule MyBus, conform gaficului din tabelul de mai sus.
-     Distribuirea locurilor in mijloacele de transport se face in ordinea rezervarii.

*NOTA: Pe insula Thassos se traverseaza cu ferry din Keramoti 6 Euro/pers/sens/ tarif care NU este inclus in pret!
*NOTA : LA TARIFELE DE BAZA, PENTRU TRANSFERURILE DIN TARA SE ADAUGA SUPLIMENTUL DE TRANSFER SPECIFICAT IN DREPTUL FIECAREI LOCALITATI.

Despre Hotel Potos 3*

Localizare: hotelul este amplasat intr-una dintre cele mai frumoase destinatii ale insulei, satul Potos, de pe coasta de sud, imprastiat in jurul golfului Theologos, o locatie pitoreasca cu plaje de nisip fin si cu ape line de turcoaz, dar si atractive pentru inot si scufundari. Resortul este la 60 de metri de plaja, pe o straduta linistita din apropierea drumului principal, la doar o suta de metri de centru. Oraselul este animat ziua, dar devine de-a dreptul electrizant noaptea, cu cluburile sale de pe plaja, magazinele, tavernele si veselia sa aproape contagioasa. De aici puteti face croaziere in jurul insulei sau, daca aveti o masina, sa vedeti cele mai importante obiective, traseu care nu va dura mai mult de o zi.
Facilitati hotel: compus din mai multe corpuri de cladire, resortul are receptie, restaurant, bar principal, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina, aer conditionat in spatiile publice, loc de joaca pentru copii, acces la internet Wi-Fi, parcare. Gazdele permit accesul cu animale de companie, daca au mai putin de cinci kilograme.
Facilitati camere: camerele au balcon cu vedere spre mare, spre piscina sau spre gradina, aer conditionat, televizor, baie, uscator de par, pat pentru copii (la cerere).

Website: http://www.hotelpotos.com/ro/
Afla mai multe! sau Fa o rezervare!

Galerie foto Hotel Potos 3*

Hotel PotosHotel PotosHotel PotosHotel PotosHotel PotosHotel PotosHotel PotosHotel Potos