×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Perun Lodge 4* - Weekend la Ski in Bansko, Bulgaria 2021 - transport individual

Tarife de la 20 euro

Aceasta oferta nu mai este valabila


Tarifele nu mai sunt valabile.

Despre hotel

Localizare: hotelul este situat la 500 metri de mers fata de ski lift.
Dotari camere: TV, radio, telefon, acces la internet, minibar, cada, uscator de par, balcon.
Facilitati: restaurant, cafenea, bar, lift, piscina interioara, centru SPA, sauna, bai turcesti, bai de aburi, jacuzzi interior si exterior, facilitati pentru aromaterapie, fizioterapie, hidroterapie, tratamente cu parafina, manichiura, pedichiura, masaj, zona de relaxare, fitness, centru medical, internet wireless, parcare, singurul simulator interior de golf din Bansko, bancomat, birou de schimb valutar, facilitati pentru persoanele cu disabilitati, meniu vegetarian, pivnita de vinuri, tenis de masa (contra-cost), depozitare de echipamente de ski si snowboard, scoala de ski si snowboard (contra-cost).
Gratuit: utilizarea piscinei interioare, baie de aburi, fitness, sauna, conexiune wi-fi in lobby, depozit echipamente ski/snowboard, transfer catre/de la instalatiile pe cablu.
Website hotel: http://www.perunlodge.com/wordpress/ro/

Informatii utile

• Pana la data de 30.04.2021, toți pasagerii care intra in Bulgaria indiferent de mijlocul de transport, trebuie sa prezinte un test molecular negativ (PCR) pentru COVID-19, efectuat cu maxim 72 de ore anterior calatoriei, tradus In limba engleza. Testul se solicita atat pentru copii cat si pentru persoanele vaccinate.

Rezerva acum!