Facebook

- Tirol Austria

(2,0051 stele/3 voturi) Cat de mult iti place Tirol?

Ofertele Europa Travel

Pentru moment nicio oferta nu este disponibila.

Despre Tirol

Tirol este o regiune plina de culoare si cu un folclor bogat care include dansul Schuhplatter, fanfare si tehnica de cantat jodel. Astazi Tirol este o destinatie turistica preferata indeosebi de catre americani, asta dupa ce, cu putin timp inaintea celui d-al doilea razboi mondial, magnatul american a petrecut putin timp in Innsbruck si a mediatizat zona foarte mult, odata intors in America.
Partiile din Tirol sunt preferatele turistilor, care se aduna aici de la jumatatea lunii decembrie, pana la sfarsitul lunii martie. Seefeld este in „Top trei” statiuni de schi din Austria. Kitzbuhel este una dintre cele mai moderne statiuni, iar pe circuitul de schi Kitzbuhel puteti aluneca la vale pe schiuri 80km fara intrerupere. 
Varful cel mai inalt din Tirol este Grosglockner din the Hohe Tauern, cu 3.798m inaltime. Printre orasele cele mai importante se numara Kufstein, Schwaz, Reutte si Landeck. Momentan, Kaunertal este cel mai populat loc de schi, iar aici puteti admira ghetarul Gepatsch si varful Weißsee.

Statiuni
Serfaus se afla in Tirol si, impreuna cu satele Fiss si Ladis formeaza o zona de schi apreciata de turistii din Germania si Olanda. Situata la 97 km de Innsbruck si la 58 km de Ischgl, Serfaus este o statiune unica in Austria si chiar in Europa nu prin pozitia sa, nici pentru partiile de schi sau pentru hoteluri, ci prin faptul ca este singura statiune montana care are linie subterana de tren. Linia are 4 statii, un capat este la marginea orasului unde se afla o parcare imensa, iar celalalt capat se afla in punctul de pornire al gondolei care porneste catre trei directii. Cel mai apropiat aeroport este Innsbruck, la 92 km.

Temperaturi medii lunare in Tirol

Maxime   Minime   Temperatura apei  

Localizare harta Tirol

Coordonate GPS: 47.212106,11.496277
comments powered by Disqus
Rezerva acum!