Facebook

Programe Seniori in Costa del Sol Spania

(3,6251 stele/68 voturi) Cat de mult iti place Costa del Sol?

Ofertele Europa Travel

Pentru moment nicio oferta nu este disponibila.

Despre Costa del Sol

Costa del Sol - In traducere  „Coasta Soarelui”, este o destinatie care surprinde prin farmecul ei, statiunile fiind cautate in special pentru plajele minunate cu nisip fin si ape limpezi, dar si pentru rafinamentul aparte. Este destinatia ideala avand o clima blanda si un sezon turistic care dureaza tot anul. Plajele cele mai bune, cu nisip fin si aglomerate, sunt in El Bajondillo si La Carihuela.
Costa del Sol este situata de la Nerja pana la Gibraltar si este cea mai emblematica zona de litoral a Spaniei. Amplasarea excelenta, favorizeaza accesul foarte usor spre vizitarea oraselor: Granada, Sevillia, Cadiz, Malaga si Cordoba. Cele mai cunoscute statiuni de pe Coasta del Sol sunt: Marbella, Benalmadena, Torremolinos, Fuengirola. Din punct de vedere turistic Costa del Sol este, cu siguranta, o destinatie completa. Plajele sunt excelent amenajate, hotelurile au clasificari diferite, shoppingul este o activitate de rutina, terenurile de golf sunt splendide, sporturile de apa - „la ele acasa”, peisajele incredibile, muzeele si cetatile impresionante, plimbarile placute si viata de noapte nu suporta termen de comparatie si lista poate continua cu echitatia, ciclismul si multiplele posibilitati de petrecere a timpului liber.
Costa del Sol este vestita pentru plajele sale cu nisip fin, pentru terenurile de golf aflate in topurile Europei, pentru cazinourile si hotelurile sale de lux, dar si pentru o viata de noapte pe cat de rafinata, pe atat de activa.

Marbella este una dintre cele mai importante statiuni, datorita calitatii exceptionale a infrastructurii si a serviciilor pe care le ofera. Dezvoltata in jurul Portului Banos, statiunea este reprezentativa si prin obiectivele turistice: Piata Los Naranjos, Primaria, Casa del Corregidor, fortareata araba, Parcul Natural Sierra de las Nieves, Santa Clara Golf. Cele mai renumite plaje sunt: Casablanca, Artola, Cabo Pino, El Pinillo, El Alicante si Nueva Andalucia.

Benalmadena este asezata de la muntii Mijas pana la Marea Mediterana, in trepte, oferind o panorama deosebita. Aici vom avea posibilitatea sa vizitam Castelul Bil-Bil, un parc de distractii international si gradinile Muro, dar si frumoasele plaje: Santa Ana, Maites si La Vibora

Torremolinos este una dintre principalele destinatii de pe Costa del Sol. Punctele de atractie sunt plajele si bulevardul pietonal Calle San Miguel, care este aliniat de magazine si se intinde din centru pana spre plaja.

Fuengirola este asezata in jurul orasului Andaluz cu acelasi nume. Obiectivele turistice importante ale statiunii sunt: Biserica Nuestra Senora del Rosario, Castelul Sohail, Torreblanca, Gradina Zoologica Municipala, Parcul Acvatic, Hipodromul. Plajele cele mai renumite sunt: Carvajal, Torreblanc, Playa de Fuengirola, Los Boliches si Santa Amalia.

Sevillia este situata in partea de sud-vest a Peninsulei Iberice si este capitala Comunitatii Autonome a Andaluziei precum si a provinciei Sevillia. Sevillia este considerata centrul artistic, cultural, financiar, economic si social al sudului Spaniei.

Temperaturi medii lunare in Costa del Sol

Maxime   Minime   Temperatura apei  

Localizare harta Costa del Sol

Coordonate GPS: 36.442276,-5.096498

Galerie foto Costa del Sol

Oras Costa del Sol

Excursii optionale in Costa del Sol

Granada este orasul andaluz ridicat la baza Muntilor Sierra Nevada ce ofera iubitorilor de frumos o capodopera arhitecturala unica in lume: palatul Alhambra. Construit intr-o arhitectura predominant araba, palatul inconjurat de Gradinile Generalife este vatra maura a Spaniei.

Sevilla este un alt oras andaluz impresionant, dominat de Catedrala Crestina, un monument architectural medieval aflat in centrul orasului.

Marbella considerata ”perla Mediteranei” se afla la aproxim 60 km de aeroportul din Malaga. Zona de lux a turismului international, statiunea exceleaza prin spatii de cazare de lux, terenuri de golf si bineinteles , prin portul acesteia Puerto Banus, punct de atractie pentru VIP-urile din intreaga lume.

Stramtoarea Gibraltar, este excursia ce include: transport cu autocarul pana la Linea de la Conception, trecerea de frontiera cu Gibraltarul, transport cu microbuz local pentru turul panoramic al insulei care cuprinde Catalan Bay, scurta oprire pentru fotografii la Europa Point de unde, daca este senin, se poate vedea Marocul, Rezervatia Naturala Upper Rock, Pestera Sf Mihail si Barlogul Maimutelor. In cadrul excursiei este timp pentru cumparaturi, Gibraltarul fiind un „paradis fiscal”.

Alte excursii de interes sunt; CORDOBA (cu superba moschee) , MALAGA, TANGER( MAROC).

Rezerva acum!