×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Cazare Hotel Macedonian Sun 3* - 1 Mai in Halkidiki - Kassandra, Grecia 2017 - transport individual

Tarife de la 72 Euro

Aceasta oferta nu mai este valabila

Galerie foto

Tarifele sunt exprimate in Euro/persoana/sejur
PERIOADA 28.04.2017 – 01.05.2017 Early Booking
CAMERA DUBLA STANDARDSEJUR 3 NOPTI
Loc in camera dubla 72 Euro

Despre hotel

Localizare: Hotelul este situat pe vârful unui deal, înconjurat de grădini superbe şi munţi veşnic verzi, la numai 5 minute de mers de mare. Datorită amplasării excelente a clădirilor, hotelul oferă o vedere panoramică la ocean în mijlocul grădinilor înflorite, cu tufe de trandafiri. Seninătatea locurilor, cărările şerpuitoare, cascadele şi arhitectura tradiţională reprezintă cu siguranţă o alternativă pentru călătorii în căutare de linişte.Hotelul este situat la o distanţă de 2 km de frumosul oraş Kallithea, loc ideal pentru activităţile estivale, cumpărături şi discoteci în peninsula Kassandra. Aceasta este o destinaţie ideală pentru toate vârstele.

Facilitati hotel: piscina exterioara, piscina pentru copii, restaurant, bar, receptie deschisa 24 de ore, teren de joaca, internet WiFi in spatiile comune (gratuit); internet de mare viteza -contra cost, animatie atat in timpul zilei cat si seara, teren de joaca, parcare. Hotelul oferă numeroase restaurante care servesc preparate culinare variate. Există şi o piscină în aer liber, dar pentru cei care preferă să înoate în apele limpezi ale Mediteranei, plaja nu se află departe. Palmierii şi peluzele bine întreţinute răspândesc o frumuseţe exotică în acest loc fabulos.

Facilitati camere: aer conditionat centralizat (functional in iulie & august), uscator de par, frigider, seif (contra cost), TV satelit, telefon, grup sanitar propriu si balcon.

Website hotel: http://www.macedoniansun.gr

Rezerva acum!