×

Mega Sale!

Ultimele înscrieri pentru circuitele de Paște.

Vezi ofertele
INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Antalya - Belek

Ofertele Europa Travel in Antalya - Belek

Despre Antalya - Belek

Belek este un paradis pe malul Mediteranei. Este un oras si unul dintre centrele industriei turismului in Turcia, situat la 30 de kilometri de provincia Antalya. Regiunea are sate de vacanta de prima clasa, cu terenuri de golf si zeci de hoteluri de patru si cinci stele. Belek este cunoscuta ca statiune de prima clasa, ce ofera o atmosfera ideala pentru familii, numeroase oportunitati de distractie si multe servicii de calitate. In Belek nu-ti vor lipsi terenurile de tenis, zonele de joaca pentru copii, centrele wellness, salile de fitness si piscinele interioare sau exterioare.

Atractii

Principala atractie o reprezinta terenurile de golf, proiectate la standarde internationale, orasul fiind gazda Turkish Airlines World Golf Final in 2012 si a Turkish Airlines Open in 2013. In centrul orasului, sta mândra moscheea, alaturi de statui si o cascada ce te indruma spre zona de cumparaturi, cu bulevarde aliniate de copaci. Aceasta zona este cheia turismului din Turcia, ea beneficiind de investitii substantiale din partea Ministerului Turismului turc.

Belek este casa Cascadei Kursunlu, o zona cu peste 100 de specii de pasari si o pestera ascunsa in spatele cascadei, considerata o puternica atractie naturala. In apropiere de Belek se afla orasul elenistic Perge, evaluat drept al doilea dupa Efes, cu unele dintre cele mai bine conservate situri arheologice din Turcia, si marele amfiteatru Aspendos, vechi de 2000 de ani, care gazduieste si astazi reprezentatii de balet si festivaluri de opera, in fata a peste 15.000 de spectatori.

Desi construit in pragul oraselor antice Perge si Aspendos, Belek a fost gândit inca din 1980 ca o statiune de vacanta, destinata sectorului de lux si iubitorilor de golf. Pe lânga numeroase terenuri proiectate la standarde internationale, Belek are una dintre cele mai placute plaje de pe coasta Turciei, 16 kilometri de nisip alb, franjurat cu pini umbrosi, care se inclina usor spre apele limpezi, turcoaz. Un loc de joaca perfect pentru copii, plaja este, de asemenea, cuibul celebrelor testoase loggerhead si a testoaselor verzi.

Datorita acestora si a multor altor facilitati, Belek ofera o atmosfera minunata pentru petrecerea une vacante relaxante, alaturi de numeroase posibilitati de aventura si relaxare, pe apa sau pe uscat, in functie de preferintele fiecaruia. Belek este destinatia de vacanta in care poti face plaja, poti face surfing, schi nautic, rafting, sailing sau te poti aventura spre alpinism montan si vanatoare.

Rezerva acum!