INFORMARI PENTRU CALATORIE

City Break in Nisa

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Nisa

Nisa este cel de-al cincilea oras ca marime din Franta si este pozitionat in sud-estul tarii, pe coasta Marii Mediterane, la poalele Alpilor Maritimi. Este un binecunoscut centru turistic, fiind supranumit si capitala Coastei de Azur. Fiecare turist care ajunge in aceste locuri este fascinat de imbinarea perfecta intre versantii muntosi pe care sunt amplasate cladiri splendide si multitudinea de mici porturi unde stationeaza iahturile, barcile pescarilor si navele de croaziera. Cu o arhitectura frumoasa, muzee, cafenele, piete mari si, nu in ultimul rand, plaja, Nisa este orasul francez ce concureaza cu Paris in toate.

Clima

Nisa se bucura de o clima mediteraneana cu soare mai tot timpul anului. Cel mai potrivit moment pentru un sejur la Nisa este primavara sau toamna cand temperaturile toride din iulie si august devin suportabile si propice pentru plimbari pe plaje sau prin centrul orasului.

Viata de noapte

Dupa ce apune soarele Nisa se transforma, devine un loc plin de energie si multa distractie. Promenade des Anglais si centrul orasului concentreaza cele mai multe baruri si pub-uri, discoteci, cazinouri si sali de concert din Nisa.

Shopping

Shopping-ul este fara indoiala, unul dintre atuurile turistice ale orasului Nisa. Orasul gazduieste brand-uri de renume din Franta si are magazine de desfacere ale unor designeri celebri.

De vizitat:

Promenada Anglais - este locul favorit al localnicilor dar si al turistilor, poate si pentru ca urmareste linia coastei si ofera un peisaj de vis peste Marea Mediterana. Drumul are cativa kilometri pe Promenada Anglais si abunda de localuri si hoteluri luxoase care certifica calitatea Nisei de bastion al luxului si exotismului european
Manastirea Notre Dame de Cimiez - Aceasta a fost ridicata initial de o fundatie benedictina de care a si apartinut. In incinta acesteia este si un muzeu, in care turistii pot descoperi momente din viata franciscanilor de la Nisa din secolul al 13-lea pana in secolul al 18-lea.
Catedrala ortodoxa Sf.Nicolae - Monument national, inaugurat in anul 1912. Acest obiectiv touristic este cea mai mare catedrala ortodoxa din Europa de Vest.
Castelul englezesc - se numara printre cele mai interesante locuri din oras; marcheaza inceputul erei in care s-au construit castele in stiluri exotice.

Rezerva acum!