INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Costinesti

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Costinesti

Considerata statiunea tineretului, Costinesti a fost destinata turismului de tineret inca de la inceputurile sale cand in 1949 a fost amenajata aici prima tabara de copii. Cand spunem Costinesti ne gandim imediat la tinerete, distractie si Mega Discoteca Tineretului. Copii veniti in tabara, adolescenti veniti pentru distractie sau familii cu copii venite pentru sejururi linistite. Costinesti pune la dispozitie capacitati de cazare diverse si multe spatii deosebit de placute si relaxante. Statiunea nu se dezmnite si oferta turistului o mare varietate de atractii, de la nenumaratele terase si restaurante, pana la plimbari cu poneiul, distractii de apa si multe altele.
Situata la 31 km sud de Constanta, statiunea se intinde de-a lungul uneia dintre cele mai lungi plaje de pe litoralul romanesc al Marii Negre. Statiunea Costinesti nu are hoteluri de 5*, dar nu se lasa mai prejos fata de restul statiunilor de pe litoralul Marii Negre cand vine vorba de confort. Complexul Vox Maris 4* este unul dintre cele mai luxoase locatii, acesta aflandu-se in cea mai linistita zona a statiunii.  Hotelul Stefania, de altfel, se regaseste in zona garii, si este recunoscut pentru ospitalitate si servicii de calitate si constanta modernizare a facilitatilor. Costinesti se imbogateste de la an la an cu noi spatii de cazare, iar tinerii pot gasi solutii si oferte de cazare ieftine si de calitate.
Plaja este orientata spre est, beneficiind de soare pe toata durata zilei. Statiunea este situata la adapostul capului Tuzla, pe directia unui curent marin de coasta, favorabil depunerilor de nisip pe plaja lunga de aproape 1 km. Plaja este mai lata in zona Obeliscului. In zona de nord, spre Epava, plaja este marginita de o faleza joasa si este mai ingusta, cu nisip fin.
 
Altitudine: 2 - 4 m
Clima: Temperat-continentala cu influente maritime
Temperatura vara: 25° C
Temperatura iarna: 5° C
Cel mai apropiat oras: Constanta 29 km, Bucuresti 242 km, Cluj-Napoca 707 km, Timisoara 806 km, Sibiu 536 km, Baia Mare 861 km, Oradea 866 km, Arad 839 km, Suceava 553 km
Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 57 km.

Atractii

Parcul de distractii.
Tiroliana deasupra lacului.
Plimbare cu vaporasul catre Epava.
Cluburi: Mega Discoteca Tineretului sau Disco Ring.
Vizita la aerodromul Tuzla care ofera zboruri de agreement cu privelisti spectaculoase aeriene catre litoralul Marii Negre.

Rezerva acum!