INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Duni

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Duni

Duni este un oras de vacanta si statiune balneara de pe coasta bulgara a Marii Negre, la 40 de kilometri sud de orasul bulgar Burgas si la 7 kilometri de Sozopol. Statiunea se intinde pe patru sau cinci kilometri, in jurul unui golf mare, chiar pe plaja nisipoasa cu dune - de unde si denumirea de Duni. Plaja statiunii are o lungime de 4.5 kilometri si o latime de aproximativ 100 de metri si este acoperita cu nisip fin, auriu. Marea este calma si sigura chiar si pentru copii, apele ei fiind curate si line. Orasul Duni este flancat in partea nordica de munti, iar drumul pana la plaja este presarat de alei inguste, construite in stilul vechiului oras. Este o destinatie de vacanta de pe litoralul bulgaresc, care se remarca nu doar prin ospitalitatea hotelierilor si a regimului all inclusive, ci si a frumusetii naturale, ce-i impresioneaza adesea chiar si pe cei mai pretentiosi turisti.

Atractii

Orasul Duni este interesant prin stilul lui natural, fiind inconjurat de munti si mare, dar si prin obiceiurile si traditiile zonei, care au fost pastrate parca cu sfintenie pana in zilele noastre. Portul orasului este si el o atractie importanta, acesta fiind reconstruit in anul 2.000, oferind astazi turistilor multe posibilitati de navigare. Este zona din care zilnic pleaca numeroase excursii pe mare si in care se organizeaza diferite programe de activitati, printre care sesiuni de pescuit,windsurf, scuba diving si multe altele.

Zona din preajma statiunii Duni este casa multor pasari migratoare, printre care berze si pelicani, regiunea fiind, primavara si toamna, o reala atractie pentru pasionatii de natura. Pe langa aceste bogatii naturale, statiunea este foarte bine amenajata turistic, beneficiind de un club sportiv spatios, cu 7 terenuri de tenis (2 dintre acestea cu nocturna), tenis de masa si trageri cu arcul si darts, de un centru mountain bike si ofera instructaj apecializat pentru practicantii de windsurfing, water ski, banana si catamaran. Majoritatea hotelurilor din Duni au centru de fitness, sauna, centru de gimnastica, teren de volei pe plaja, terenuri de tenis, amenajari pentru sporturi nautice, amfiteatru) si amenajari speciale pentru copii, cum ar fi spatii de joaca, piscine si gradinita.

Zilele relaxante petrecute in aceasta statiune, atat pentru adulti cat si pentru copii, completate de serviciile de divertisment deosebite, asigurate de personal specializat, iti poate oferi o vacanta relaxanta, intr-un cadru natural aparte, chiar in apropierea casei. Nu degeaba Bulgaria este una dintre cele mai frecventate destinatii de vacanta ale romanilor. Ajuns intr-o vacanta in Duni, poti vizita plaja Arkoutino, rezervatia naturala Mlastina Alepou (Mlastina Vulpii) si Capul Maslen, parte a muntelui Strandja, inconjurata de plaje aurii intinse. Iar daca vrei atractii ceva mai la departare, la doar 300 de metri de coasta Duni se afla insula Sfantului Toma Insula Serpilor.

Rezerva acum!