INFORMARI PENTRU CALATORIE

Impresii de calatorie

Beatrice Dinu
16.07.2024

Impresii calatorie_ Incursiune in Hexagon_30.06_09.07.2024

Am fost si eu in acest circuit, intitulat"Incursiune in Hexagon". Aleg, de la o vreme, sa calatoresc pe seama " alegerilor"altcuiva, respectiv, a agentiilor, e mai confortabil si imi confera si o mai mare siguranta. Traseul si obiectivele extrem de interesante, impresionante, desigur agentiile au personal specializat ptr asta. Ghidul nostru, domnul Eugen Apateanu, cultivat, elegant si rabdator, a reusit sa atinga obiectivele, chiar si cu bonus, mai ales intr un Paris care era in pregatirea Jocurilor olimpice de vara. Impreuna cu cei doi domni de la timona, au reusit un vibe bun pe tot parcursul, ceea ce a contat mult.
Asadar, felicitari si mult succes! Cu multumiri, Beatrice Dinu
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Dinu Beatrice
16.07.2024

Impresii circuit

Si eu am fost in circuitul "Incursiune in Hexagoan
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


SURULESCU DANIELA
16.07.2024

CIRCUIT ITALIA-ELVETIA-COASTA DE AZUR

Buna ziua,m-am intors recent din vacanta si vreau sa va spun parerea mea despre acest circuit care nu se poate realiza decat cu nervi si multe comentarii pt. ca se ajunge foarte tarziu la cazare care sant la sute de km si ultimele obiective se inchid pana ajungi la ele.De mancat doar in benzinarii si la viteza-totusi santem in vacanta,macar masa de searaSe pierde mult timp pana se cauta parcarile,eu cred ca trebuie ghid local care stie din timp unde sa te duca nu sa mai pierzi 1 ora pana gasesti.Poate pt. celelalte plecari din august si septembrie sa gasiti o alta varianta altfel nu as recomanda nimanui doar sa se plimbe cu autocarul.din 20ore pe zi 18 le stai in autocar si restul la viteza sa zici ca ai fost si rezolvati si cu excursiile obtionale
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rotaru Victoria
15.07.2024

Circuit Maramures 10 14 iulie

Un program reusit, cu obiective interesante si peisaje incantatoare. am vizitat toate obiectivele din program , am primit informatii rreferitoare la toate aCESTE LOCURI SI AM FOST FOARTE MULTUMITA Serviciile de transport, cazare au fost la nivelul asteptat. As mentiona ca ghidul s_a preocupat sa gaseasca locuri minunate de servit masa la pranz..mULTUMIRI , AGENTIEI Europa tarvel, ghidului nostru Popescu Marian si conducatorului auto Ciprian.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Tatiana
14.07.2024

Bulgaria 2024

Am avut probleme, cu transportul si cu cazarea, nu isi asuma.
Am platit transportul la ei, si am fost nevoita sa ma cert, ca sa obtin tranportul.
la fel, am platit pentru 4 adulti si 3 copii si am primit, doar pentru 4 adulti si 2 copii.
Am sunat la agentie sa mi se rezolve problema.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 334 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!