FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Impresii de calatorie

Ionela Banica
11.05.2022

Muntenegru

Frumos mirific recomand cu drag
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Eliza Manolescu
09.05.2022

Informatii cu privire la sejur

La hotel Belvedere in Schiatos ce dif. este intre tarif standard si tarif oferta speciala .Cate ore face pana la acest hotel
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Constantin Nicolae
09.05.2022

Paste la Istanbul 2022

O excursie bine organizata la un pret decent. Hotelul foarte bun, situat in apropierea obiectivelor istorice. Masa a fost acceptabila Un minus la constituit, dupa parerea mea, activitatea ghidului: implicare minima, uneori apatic.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Alexandrescu Maria
08.05.2022

Un sejur palpitant si locuri noi vozitat

Recomand acest sejur. O minivacanta reusita, locuri frumoase pline de istorie- am avut placerea sa avem un ghid minunat dl George,distins si cult, si de asemenea un sofer exceptional dl Mitica - multumiri acestei echipe de top. Speram sa repetam experienta poate si pe alte rute. Felicitari agentiei pt profesionistii sai.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Marian
07.05.2022

Excelent!!! Recomand din toata inima!

Salutare tuturor!

Am revenit pentru a II-a oara cu Europa Travel in acest an in circuitul din Istanbul pe doua continente alaturi de parintii mei in aceasi formula magica cu domnul George Berchez, dincolo de a fi un ghid minunat, un gnostic, un istoric, un maestru de ceremonii care, cu si pe harta, nu ne-a dat doar un peste, ne-a invatat sa pescuim, adica sa ne descurcam liberi in acest oras fabulos, ametitor, unic fara a fi dependenti de nimeni si de nimic.

Hotelul, specific oriental cu mic dejun complex si excelent amplasat.

Daca in februarie am mers cu un autocar Volvo, acum s-a mers cu 2 autocare Mercedes condus foarte bine de domn" Mitica, desi l-as fi preferat pe domnul Relu.

Vreau sa ma intorc cat mai curand si a III-a oara, cand sper sa se termine renovarea basilicii Cisterna, orasul subteran si sa vizitez si Muzeul de Arheologie cand acum terminandu-se Ramadanul si incepand Bairamul a fost o coada imensa..

Recunostiinta!!!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 270 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!