FLEXIBILITATE SI SIGURANTA COVID-19

Impresii de calatorie

Liliana Dodan
22.10.2021

Circuit Egipt, croaziera pe Nil, Hurghada

Un circuit pe cat de frumos, pe atat de obositor. Sunt foarte multe obiective de vazut intr-un timp relativ scurt, fara pauze macar de un suc sau o cafea. Un top al lucrurilor facute sau vazute (din punctul meu de vedere) ar fi:
1. Safari in desert
2. Croaziera pe Nil
3. Abu Simbel
4. Piramidele, templele, Luxorul si Valea Regilor.
Inutila mi s-a parut insula Gifton, unde nu stai decat 2 ore, mai mult timp stand pe un vaporas care are un tangaj infiorator.
Sincer, nu ma asteptam ca Egiptul sa fie atat de murdar si sa gasim acolo atat de multa saracie. Din punctul asta de vedere am ramas cu un gust amar.
Singurul lucru la superlativ, din aceasta excursie, a fost ghida, d-na Alina, o enciclopedie ambulanta, un interlocutor exceptional din toate punctele de vedere. Doamna Alina Cambir, ghida noastra, ne-a initiat in istoria Egiptului, cel mai vechi muzeu in aer liber din lume, dovedind o cunoastere temeinica a istoriei antice, pana la cea contemporana, a Egiptului, avand o dorinta sincera de a impartasi toate aceste cunostinte. Nu am intalnit niciodata un om mai plin de viata, mai optimist, mai dornic sa impartaseasca din cunostintele acumulate din belsug. Cuvintele sunt sarace in a descrie profesionalismul d-nei Alina. Imi doresc din tot sufletul sa o pot avea ghida si in viitoarele vacante pe care le voi petrece alaturi de Europa Travel.
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Caliopi calin
19.10.2021

Circuit maroc

BUNA, a fost suuuperrr! am venit cu multe amintiri frumoase si sper sa ne vedem cu bine si in alte multe,multe excursii ca aceasta! multa,multa sanatate si sa auzim numai de bine!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Doina Pristavu
12.10.2021

Impresii Evia..Edipsos, hotel Ilion

Tocmai ne-am intors din Edipsos unde am fost pentru a 3-a oara si deja ne-am hotarat sa achizitionam sejurul de 14 zile pt anul 2022...Asta spune tot...Statiunea superba,patronul hotelului Ilion dl.Fane Vaduva o gazda perfecta, ghidul local dl.Thanasis un om deosebit care face imposibilul posibil pentru turistii sai ,apa termala o binecuvantare....spa-ul din hotel un adevarat rasfat ! Pentru noi ramane vacanta de vis pe care o asteptam in fiecare an .
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Amza Ana
28.09.2021

Circuit EGIPT SEPTEMBRIE 2021

Multumiri Conducerii EUROPA TRAVEL pentru excursiile minunate pe care le am facut impreuna de peste 15ani, pentru corectitudine, pentru tact si diplomatie in rezolvarea problemelor, pentru ca au facut totul ca visele noastre sa devina realitate. Circuit EGIPT ,CROAZIERA PE NIL ,VALEA REGILOR, TEMPLELE ATATOR FARAONI sunt unice! FELICITARI!
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Eftimie anca
27.09.2021

Pelerinaj prislop

Felicitari si multumiri europa travel si in special domnului Laurentiu insotitor de grup o enciclopedie multumiri totodata domnului Marius pentru profesionalism
Raspunde

Adauga raspuns

Nume
Email
Subiect
Mesaj


« 1 2 ... 260 »

Adauga impresie

Nume
Email
Subiect
Mesaj


Rezerva acum!