INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Neptun

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Neptun

Neptun este situata intre Olimp la nord si Jupiter la sud, la 35 Km de Constanta si 8 km de Mangalia. Latimea plajei variaza de la 30 la 100 metri. Cea mai cunoscuta portiune de plaja se numeste "La Steaguri", care este una cel mai bine amenajate plaje de pe litoral.
Statiunea Neptun este asezata intre lacul cu acelasi nume si frumoasa Padurea Comorova, care poate fi considerata o adevarata gradina a litoralului.
Oferta de agrement pentru turisti este foarte variata: practicarea de sporturi nautice - yole, jet-sky, sky nautic, plimbari cu barca sau hidrobicicletele pe cele doua lacuri din statiuni, plimbari cu caleasca trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in aer liber.
In statiune puteti regasi o moderna baza de tratament balnear care functioneaza tot anul in care se fac tratamente complexe pentru prevenirea imbatranirii si pentru imbunatatiera starii de sanatate a organismuluii uman.
 
Altitudine: 5-20 m.
Clima: Temperat-continentala cu influente maritime.
Temperatura vara: 25° C.
Temperatura iarna: 5° C.
Cel mai apropiat oras: Mangalia 8 km, Bucuresti 251 km, Cluj-Napoca 700 km, Timisoara 814 km, Sibiu 545 km, Baia Mare 799 km, Oradea 845 km, Arad 847 km, Suceava 560 km.
Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 64 km.
Factori de cura: Apa marii, cu o mineralizare de 15,5 g/l; apa minerala sulfuroasa, hipotermala; namolul sapropelic extras si transportat de la Techirghiol; bioclimatul marin, bogat in aerosoli salini si in radiatie solara cu efect excitant solicitant.
Indicatii terapeutice: Afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze); afectiuni reumatismale infamatorii (stari algice articulare dupa reumatism articular acut sau infectii de focar, spondilita anchilozanta, poliartrita reumatoida stabilizata biologic sau cu activitate inflamatorie moderata sau dupa interventii ortopedico-chirurgicale); afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala); afectiuni posttraumatice (redori articulare posttraumatice, stari dupa operatii pe muschi, articulatii si oase, stari dupa fracturi, entorse, luxatii); afectiuni neurologice periferice (paralizii si pareze posttraumatice ale membrelor, polineuropatii dupa faza acuta, poliradiculonevrite in faza sechelara, sechele dupa poliomielita); afectiuni ginecologice (insuficienta ovariana, cervicite cronice, metroanexite cronice); afectiuni asociate (endocrine, metabolice si de nutritie, respiratorii, dermatologice, boli profesionale).
Instalatii de tratament: Instalatii pentru bai calde cu apa de mare la vane si bazine; instalatii pentru impachetari calde cu namol; instalatii pentru inhalatii si aerosoli; instalatii pentru electro - hidroterapie; sala de gimnastica medicala, masaj medical.

Atractii

Paradis Land - parcul de aventuri din Padurea Comorova unde aveti la dispozitie 14 trase de aventuri, tiroliene si multe jocuri atat pentru adulti si copii, o alternativa perfecta pentru petrecerea catorva ore in aer curat.
Vizita la “Crama Neptun”.
Plimbare cu bicicleta prin padure.

Rezerva acum!