INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Skiathos

Ofertele Europa Travel in Skiathos

Despre Skiathos

Skiathos, cea mai cosmopolita insula din grupul Insulelor Sporade, este considerata un paradis pe pamant, cu paduri bogate de pini si ape de azur, limpezi precum cristalul. In ciuda dezvoltarii turistice rapide din ultimii ani, Skiathos a ramas o insula cu peisaje naturale, binecuvantata cu peste 60 de plaje cu nisip fin. Una dintre cele mai renumite plaje este Koukounaries, declarata a treia cea mai frumoasa din Marea Mediterana, situata in partea sud-vestica a insulei. Iar daca la aceasta adaugi si viata de noapte intensa, nici nu-i de mirare ca insula atrage mii de turisti tineri in fiecare an. 

Atractii

Skiathos este o insula frumoasa, impadurita, ce poate fi inconjurata in doar cateva ore cu o salupa, un caiac sau cu o barca de pescar. Viata de noapte este un delir, un adevarat festin pentru turisti, mai ales pentru tinerii dornici de libertate absoluta si distractie nebuna pe ritmuri frenetice. Strada principala din Portul Vechi este „punctul fierbinte” al distractiei, unde zumzetul si ritmurile cluburilor de noapte fac pamantul sa vibreze pana in zorii zilei. Toate localurile se intrec in facilitati turistice, iar muzica este pentru toate gusturile. Asadar, este imposibil sa nu gasesti un local care sa iti placa.

Daca insa nu esti adeptul nebuniei, poti vizita puncte de interes precum Castelul medieval, Biserica bizantina a lui Hristos, Manastirea Evanghelistria construita pe varful celui mai inalt deal din Skiathos, Biserica Trei Ierarhi, plaja Koukounaries, Peninsula Bourtzi sau Casa-muzeu Alexandros Papadiamantis. Spre seara, restaurantele si tavernele de pe plaja ofera un ambient romantic si relaxant, iar tavernele din marile orase ale insulei te imbie cu programe traditionale speciale. De asemenea, insula abunda in evenimente culturale, concerte si expozitii de arta organizate pe intreaga perioada a verii.

Rezerva acum!