INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Olimp

Stim ca iti doresti vacanta perfecta alaturi de cei dragi!
Te rugam sa completezi urmatorul formular cu detalii ce ne vor ajuta in realizarea celei mai bune oferte.

Solicita oferta

Despre Olimp

Statiunea Olimp este situata la tarmul Marii Negre, la 7 km. nord de orasul Mangalia. Numeroasele hoteluri amenajate elegant poarta numele unor provincii istorice romanesti (Hotel Banat, Hotel Transilvania, Hotel Maramures, Hotel Oltenia, Hotel Muntenia, Hotel Moldova, Hotel Dobrogea). Hotelurile sunt asezate de-a lungul marii pe un dig natural la 20-30 m deasupra nivelului marii.
Statiunea este un loc ideal atat pentru vacante cat si pentru tratament si dispune de plaje inguste recuperate din mare prin crearea de golfuri artificiale cat si de nisip de cea mai buna calitate. Posibilitatile de relaxare si distractii sunt multiple: restaurante cu un bogat specific traditional sau international, baruri, piscine, terase, cluburi de noapte si discoteci.
Plaja din Olimp este lata in partea de nord, in zona Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere si dantelata de numeroase golfulete. In sud, plaja este ingusta si marginita de o faleza inalta.
 
Altitudine: 5-20 m.
Clima: Temperat-continentala cu influente maritime.
Temperatura vara: 25° C.
Temperatura iarna: 5° C.
Cel mai apropiat oras: Mangalia 10 km, Bucuresti 249 km, Cluj-Napoca 698 km, Timisoara 812 km, Sibiu 543 km, Baia Mare 797 km, Oradea 843 km, Arad 845 km, Suceava 558 km.
Cel mai apropiat aeroport: Mihail Kogalniceanu 63 km.
Factori de cura: Baza de tratament in statiunea Neptun, hotel Doina (electroterapie, hidroterapie, tratamente cu namol, sali de gimnastica, sauna, tratament cu Gerovital si Aslavital).

Atractii

Paradis Land - parcul de aventuri din Padurea Comorova unde aveti la dispozitie 14 trase de aventuri, tiroliene si multe jocuri atat pentru adulti si copii, o alternativa perfecta pentru petrecerea catorva ore in aer curat.
Vizita la “Crama Neptun”.
Plimbare cu bicicleta prin padure.

Rezerva acum!