INFORMARI PENTRU CALATORIE

Vacante in Mallorca

Ofertele Europa Travel in Mallorca

Despre Mallorca

Palma de Mallorca, numita si perla Insulelor Baleare, este cea mai mare dintre insulele Spaniole  afalate in bazinul Marii Mediterane. Are 7 orase, Palma (centru administrativ, legislativ si comercial), Manacor, Fealnitx, Inca, Llucmajor, Soller, Alcudia. Capitala insulei este Palma de Mallorca, destinatie preferata de turistii germani si britanici pentru plajele superbe si viata de noapte, fiind situata in partea de sud-vest a insulei, intr-un golf. 

Playa de Palma (la 5 km est de Palma) este centrul  turistic al zonei  Palma cu cea mai lata si mai frumoasa plaja, cu numeroase hoteluri , restaurante, cluburi situate de-a lungul promenadei care inconjoara  golful si care ofera o panorama deosebita asupra orasului Palma. Statiunea este situata intre C'an Pastilla, in vest si statiunea Arenal in est, de-a lungul Golfului Palma.

C’an Pastilla (la 9 km est de Palma) este o statiune mica, dar plina de farmec, este situata foarte aproape de capitala Palma si de centrul turistic Playa de Palma. Este o statiune preferata de englezi. Transferul de la aeroport in statiune este cel mai rapid, 15-20 minute. Statiunea ofera o plaja lata cu nisip fin, fiind ideala pentru familii cu copii.

El Arenal (la 15 km est de Palma ) a fost una dintre primele statiuni care s-au dezvoltat in Mallorca la est de Palma. Strazile sunt mai inguste si relativ aglomerate, cu numeroase magazine, resaturante, locuri de distractie.
Palma Nova (la 15 km vest de Palma) este o statiune linistita, potrivita pentru familii cu copii. Statiunea ofera o diversitate de activitati pe apa. Turistii care au optat pentru cazare cu mic dejun pot gasi oferte de manacare la Mc Donalds, Burger King, KFC, Pizza Hut cat si in localuri cu mancare traditionala. Precizam pe plaja este interzis consumul de bauturi alcoolice si orice fel recipient din sticla.

Magalluf  (la 19 km vest de Palma) este una dintre cele mai mari statiuni, ofera in primul rand nenumarate posibilitati pentru distractii, precum: casinouri, sporturi acvatice, karting, golf, cu plaja nisipoasa si apa limpede. Impreuna cu statiunea Palma Nova face parte din zona cea mai dezvoltata turistic in sud vestul insulei Mallorca.Magaluf este o statiune traditionala, fiind frecventata mai ales de englezi.

Rezerva acum!